Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

22. apr 2004 15:48

VEŠ TANJA G. JAZ JIH REDNO JEMLJEM ŽE ŠTIRI LETA, PA DO SEDAJ NISEM IMELA NOBENEGA PROBLEMA, TUDI ZREDILA SE NISEM, CELO SHUJŠALA SEM ZA KAK KG. SEVEDA JE PA ODVISNO OD VSAKE ŽENSKE POSEBEJ. A KATERA VE KJE SE NABAVIJO TILE KORUZNI NJOKI???

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

22. apr 2004 15:55

Tanja, glede kontracepcijskih tablet moram povedati, da komot lahko redijo. To je pač eden njihovih stranskih učinkov. Svoj čas sem imela 58 kg in se niso premaknili navzgor kljub žrtju. Ko sem začela jemat tablete sem počasi prilezla na 72. Groza. Držala sem se take diete, da sem bil skoraj brez jest, a ni pomagalo. Ko sem jih opustila, je 10 kg kar skopnelo ( brez neke diete - malo pazit). Sem jih pa pred dosti leti jemala ene take, ki mi na težo sploh niso vplivale. Vse odvisno od tablet in posameznice, kako na to reagira. Povzetek: jemala ene - zredila, zamenjala za druge zgubila odvečne kg. Po nekajletnem premoru sem jemala tretje - spet zredila, opustila - shujšala. Vplivajo - definitivno! Suzana

veverička  

član od: 21.4.2004

sporočila: 7

22. apr 2004 16:34

hojla danes imam beljakovinski dan in mi je zelo slabo....fuj za kosilo sem jedla dva koščka sira, zelnato solato in trikrat ugriznila v kruh,tako mi je slabo da ne vem če bom zmogla zvečer še sir.... TanjaG tudi jaz sem se zredila po tabletih,ampak ko sem jih opustila so mi šle 3do4 kile same dol. lp

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

22. apr 2004 17:21

Pozdravljene! Jaz sem imela danes svoj prvi OH dan. Pripravila sem si pico s kečapom, gobicami in melancani... Mnjam! Poseben pozdravček vsem Koprčankam!

ROMEA  

član od: 22.4.2004

sporočila: 11

22. apr 2004 17:24

Pozdrav vsem skupaj! Pisem vam prvic , vendar vas spremljam ze kar nekaj casa in ste mi dale veliko motivacije s svojimi uspehi in vzpodbudami.. tako, da sem tudi jaz po praznikih pricela s to dieto in danes je moj 10. dan.. in prislo je do manjse krize, pa se teta s krvavca je prsla.. upam, da bom zdrzala...

19837430  

član od: 19.4.2004

sporočila: 3

22. apr 2004 21:48

Živjo, ponovno jaz. Tehnica še vedno stoji. Danes je že 11. dan. Občudujem vas kako vam je uspelo shujšati. Jaz sem čist obupana. Glede kontracepcijskih tabelt pa samo tole: sovražim jih, saj sem se zaradi njih zredila in dobila celulit, ki ga ne bom verjetno nikoli odpravila. No pa lepo se mejte, saj zdaj je sonce, pa se bom malo premigala pa bo šlo mogoče kaj dol. Sam je to zoprno ker sem alergična na cvetni prah, zdaj pa vse cveti in me kar vse mine da bi šla ven, saj zvečer ne morem spat zaradi srbenja. Bo že bolje, pravijo, a ne? Čav, Čav

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

22. apr 2004 22:10

Živjo, lepo, da napredujete. Če vam teža stoji, bo šla dol, če ne obupate. Splača se počakat. Meni tudi stoji na 75. Pa sem bila tudi obupana nekaj dni. Danes pa sem si kupila nove elastične hlače (s črto ob strani), k mi tkooo dobr pašejo! Juhuhu! S tem sem si dala nekaj veselja, da ne obupam. Kaj je problem pri teh hlačah? Niso preširoke, predolge so! Pa bo treba še malo počakat, da jih bom oblekla za ven. Če vam gre slabo, si rečite: Samo danes se moram še držati diete. Do jutra se boste mogoče počutile bolje. Če se pa ne boste, ponovite trditev Mimogrede: zakaj pa smo tukaj same ženske???

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

22. apr 2004 22:13

Jest sem pa donc čist brez vsake volje :( vse na kar sem računala ko kupujem stanovanje mi je nekak padlo v vodo, zraven sem se dobila virozo, tko da sem donc za večerjo na OH dan pojedla pol tablice čokolade. Zraven se pa kile nikamor ne premaknejo že cel teden. Sem kr mal scagala :( Marjeta Žniderčič

Ebonlass  

22. apr 2004 22:36

Jest sem pa donc čist brez vsake volje :( vse na kar sem računala ko kupujem stanovanje mi je nekak padlo v vodo, zraven sem se dobila virozo, tko da sem donc za večerjo na OH dan pojedla pol tablice čokolade. Zraven se pa kile nikamor ne premaknejo že cel teden. Sem kr mal scagala :( Marjeta Žniderčič

Ebonlass  

22. apr 2004 22:37

whoops se opravičujem, dvojni post :( Marjeta Žniderčič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti