5. apr 2008 10:07
Ko sem napisala tako obsirno mnenje, podkrepljeni z argumenti, kjer nisem faforizirala nobene, ne SOncka*, ne Jase, ampak sem pisala le objektivno, mi je sporocilo "uspelo" izbrisati
Samo skop izvlecek[mojega razmisljanja]!
SOncek je uzalila Jaso z stavkom:"Imam samčka, čivavo. In niti v sanjah ga ne bi spustila blizu ljudem, kot si ti."
Jasa je naglo napadla. Bila je uzaljena in je zagrozila, da bo celo zapustila forum. Hm!!!
Da o besednjaku niti ne govorim.
Da sprejmes kritiko moras biti ZREL
, ce se pa ne strinjas z njo, pa moras to povedati, in to na vljuden nacin, podkrepljen z argumenti.
In, ceprav Jasa pravi, da ima rada zivali, dvomim ,da bi obdrzala kar celo leglo civav, jih cepila, sterilizirala ali kastrirala, itn.
Vsaj nekaj bi jih prodala ali vsaj podarila.
Verjetno bi zanje tudi primerno poskrbela, jih oddala novim lastnikom.
In to, da isce samcka, se ne pomeni, da bi imela rada kar farmo psov.
In tudi ce bodo na svetu 4 civave manj, se to ne pomeni, da bodo v zavetiscu stirje kuzki manj.
Nekateri ljudje se nikoli ne bodo odlocili za to opcijo, na
.
Zlasti bode v oci nacin Jasine komunikacije,
ki je inpulziven, nepremisljen, celo grozec:"Mater da mi kaj takega več ne pišeš,..".
To se je ze pokazalo pri ocenjevanju receptov, kjer je tudi ze vzkipela, in je bila tudi ze debata.
Tudi jaz recept pokomentiram, vendar pa ga ne bom ocenila kar z 1, ce mi ni vsec.
V najboljsem primeru si ga priredim, ali pa se mu odpovem.
Ne mores biti kar takoj uzaljen in nastopiti tako agresivno.
Da pa izstopi kar iz foruma, in to kvalitetnega, to pa je milo receno otrocje, nezrelo!
Iwana