Samec -čivava

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

26. apr 2008 10:41

Spet jaz (na žalost,sem že 100x rekla da se bom umaknila iz tebat,katere sodijo na KINOLOŠKI forum)...rekla bi samo HVALA giglio da si se oglasila in strokovno podala mnenje Samo to bom rekla,da si že enkrat nehajte delat utvare,da je rodvnik za RAZSTAVE!Moj rodovniški pes ne bo bil razstavljan kljub rodovniku.Jasno?Bo bil kavč pes z rodovnikom,in bo res tista pasma za katero se trudim že 4 leta.In ne pes,ki bo zelo zelo dobro spominjal na xxxx. In zopet bom citirala (tokrat stavek moje dopisovalke,ki mi pomaga pri nakupi dbrega psa) "Definitivno in 100% odsvetujem nerodovniskega mladica ali mladica z dvomljivim poreklom. Ce rodovnika ne rabis, ga vrzes v smeti, nikoli pa ne kupis psa brez! (Ne morem si pomagat in kadar prilika nanese odgovarjam ljudi od nakupa "cistokrvnih" mesancev ;))" Roncolino

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

26. apr 2008 11:57

Roncolino je napisal/a:
Samo to bom rekla,da si že enkrat nehajte delat utvare,da je rodvnik za RAZSTAVE!Moj rodovniški pes ne bo bil razstavljan kljub rodovniku.Jasno?Bo bil kavč pes z rodovnikom,in bo res tista pasma za katero se trudim že 4 leta.In ne pes,ki bo zelo zelo dobro spominjal na xxxx. In zopet bom citirala (tokrat stavek moje dopisovalke,ki mi pomaga pri nakupi dbrega psa) "Definitivno in 100% odsvetujem nerodovniskega mladica ali mladica z dvomljivim poreklom. Ce rodovnika ne rabis, ga vrzes v smeti, nikoli pa ne kupis psa brez! (Ne morem si pomagat in kadar prilika nanese odgovarjam ljudi od nakupa "cistokrvnih" mesancev ;))" Roncolino
Se zelo strinjam z zgoraj napisanim. Pa vsekakor tudi z rekom, ki je napisan na spodnji sliki in se tiče pasjih razstav. Lp Nasha

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

29. apr 2008 7:20

giglio je napisal/a:
zacetnica, hm, glede na to, da sem "kopitar"... giglio
S tem je bilo bolj mišljeno, da imamo mi svoj forum, vi pa svojega. Ni problema, sicer so na ta forum vabljeni vsi in nisem jaz tukaj, da bom določala, kdo se lahko prijavi in kdo ne. Lahko pa povem moje mnenje in to je, da se mi zdi malo hecno, da se nekdo vpiše samo zato, da nam bo lahko tu spridigal svoje področje in potem o njemu ne bo ne duha ne sluha... Začetnica

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

29. apr 2008 8:10

Ko berem vse to, mi gre na bruhanje. Kako lahko en nedolžen oglas sproži toliko gneva? Ko sem prebrala Jašin oglas, sem sklepala, da ima verjetno sama samičko pasme čivava, sedaj pa išče samčka, ker bi verjetno rada imela mladičke. Potem pa ste ji na veliko začeli podtikati vse o nezaželenih mešančkih, ki končajo v zavetišču. Zakaj pa bi se nekdo odločil za parjenje, če bi mu pa bili potem mladički odveč? Jaz ne bom slabšalno govorila o nobenem lastniku, pa naj ima rodovniškega psa, mešančka ali karkoli drugega. Meni se zdi najboljši lastnik tisti, ki ima svojega psa rad, ne glede na njegovo poreklo. Upam, da je Jaša v tem času že našla tako iskanega samčka, ker sklepam, da sploh ni imela slabih namenov. Ob tem ji želim tudi veliko pasjega veselja. Tudi sama imam kakšno stvar za prodati ali pa bi jo podarila, pa si sploh ne upam več objaviti oglasa, saj sem že opazila, da smo na tem forumu stalno eni in isti, ki na svoje poste dobivamo nazaj vse kot bumerang. Mamba

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

29. apr 2008 8:23

mambica je napisal/a:
Tudi sama imam kakšno stvar za prodati ali pa bi jo podarila, pa si sploh ne upam več objaviti oglasa, saj sem že opazila, da smo na tem forumu stalno eni in isti, ki na svoje poste dobivamo nazaj vse kot bumerang. Mamba
Mambica ne se sekirat-povsod se najdejo takšni in drugačni. Sprejmi vse z nasmehom pa bo. Meni se včasih tudi zdi škoda, ker eni nekatere skoraj dobesedno preženejo s tega čudovitega foruma. Začetnica

mišika  

član od: 12.10.2005

sporočila: 374

29. apr 2008 8:34

Moje pasje mladičke bom podarila in ne prodala...... Nismo vsi tako vdarjeni na denar....in ne obsojajte ljudi, če jih ne poznate.....s tem se kaže vaša osebnost in karakter.... mišika

mišika  

29. apr 2008 8:35

Issi...zelo dobro povedano.....po njihovem je treba vse pobit brez rodovnika...... Vsako življenje je sveto. In moja psička je zelo zdrava in srečna. mišika

giglio  

član od: 25.4.2008

sporočila: 15

29. apr 2008 8:41

Pravzaprav se popolnoma strinjam s teboj. Vi imate svoj forum, mi svojega... zato mi ni povsem jasno zakaj se taksne teme, ki nimajo nikakrsne, ampak res nikakrsne veze s kulinariko, ne izbrisejo. Nikomur nisem pridigala, sem le podala mnenje glede oglasa "pasje zenitne ponudbe za produciranje mesancev", ki je bila odprta in je nihce ni izbrisal, kar bi na nasem forumu ze davno naredili, ce tema ne bi ustrezala podrocju, ki ga pokriva nasa spletna stran. Ne vem kaj ti je hecno... pac nisem nek kulinaricni guru in o teh receh samo berem, si sirim obzorja in sem toliko samokriticna, da mi na misel ne pride, da bi s tem neznanjem, ki ga na podrocju kulinarike premorem, tukaj kogarkoli davila. Sicer pa ste carice (brez dlake na jeziku)... zadeve tako dobro in podrobno obrazlozite, da mi kuharski podvigi kar uspejo brez dodatnih vprasanj. Pac to stran prebiram in ce nic ne napisem, se ne pomeni, da o meni ni ne duha ne sluha :o) Nimam pa namena smetiti tega foruma z odpiranjem kinoloskih tem, ker sem enostavno ne sodijo. giglio

mišika  

29. apr 2008 8:58

Se strinjam s teboj Nasha. mišika

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

29. apr 2008 8:59

giglio je napisal/a:
Nimam pa namena smetiti tega foruma z odpiranjem kinoloskih tem, ker sem enostavno ne sodijo. giglio
Na tem forumu je ogromno nekulinaričnih tem, pa se nihče ne razburja. Debatiralo se je o sanremskem festivalu, o zmagovalki letošnje Eme, o filmu Tudi konje streljajo, mar ne?, celo o tisti (oprostite izrazu) štajerski sraki Damjanu Murku, o Big Brotherju... Nek Wran51 je imel celo to čast, da je cel teden odpiral teme, ki jih je bilo potrebno potem vse po vrsti zaklepati. Na te teme sem se pač spomnila. Tudi fehtalo se je že za vse živo, tako da ne vem, zakaj je problematičen ravno Jašin post? Lahko pa bi Jaši lepo razložili in ji kaj svetovali glede parjenja psov, ne pa da je že v prvem odgovoru padel ne ravno spoštovanja vredni "Imam samčka, čivavo. In niti v sanjah ga ne bi spustila blizu ljudem, kot si ti." Mamba

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti