5. jun 2007 22:23
Moja nečakinja ne je rozin, ker ji je dedek govoril, da so to crknjene muhe. Jaz pa ne jem dojenčkov (odojek). tumpika
5. jun 2007 22:23
Moja nečakinja ne je rozin, ker ji je dedek govoril, da so to crknjene muhe. Jaz pa ne jem dojenčkov (odojek). tumpika
6. jun 2007 6:22
elaphus je napisal/a: |
Veri, za božjo voljo, kam pa prisloniš kitaro??????????????????????????" cervus |
Elaphus,
ko sem prebral kaj ja Veri napisala, tudi jaz sem se isto vprašal.
ežoj
6. jun 2007 13:59
hehe, na buši, seveda, saj je še večji ko prej;), vse se da, če se hoče;), res je pa malo težje... se je pa treba malo bolj naprej nagnit;) Začne pa mala noro brcat, ko igram klasiko - toliko o tem, kako klasika umirja in sprošča otroke (recimo na koncertu Big foot mame in ex Pankrtov je pa krasno spančkala;)... Rokerica mala;) joj, jernej me bo enkrat mel poln kufr pa dol zabrisal, ko skoz ta dojenček skače vmes;) Jernej, saj samo še malo... Če ti trebuh dol pritiska nekak težko odmisliš vse skup;) Jaz se trudim svojih predsodkov do hrane, ki niso etične narave, ampak ker mi pač okus ne odgovarja (pesa in soja), nekako otresti. S čebulo in česnom je šlo, samo da je v kuhani/pečeni obliki, zdaj jeva tudi kruhke natrte s česnom in so prav dobri, recimo... S peso mi je ratalo samo v testu za testnine in pesin sok od staner, drugače je še vedno ne morem, pa pika. Soja še čaka, da se jo spravim malo podrobneje raziskovat (sem sicer že naredila domači tofu in par jedi izkupljenega tofuja, pa nekajkrat sem uporabila zrna, ampak to še ni to) Včasih nalašč naredim nekaj za kar mislim, da ne bo šlo v promet... Da vidim, če sem sposobna skuhat tako dobro eno stvar, ki nima neke perspektive in zato, da se ne utečeva v iste tirnice, da bi skoz isto jedla (se je za bat pri meni, a ne?;). Tako sem recimo enkrat naredila čebulni kiš, v katerim je slaba kila čebule!!! - za čebulne zadeve navadno nisva, sva bila pa potem čisto paf, ko je bil obema zelo všeč. če bi se držala predsodkov ne bi nikoli vedela, da nama je na ta način pripravljena pa všeč... In zdaj tudi čebulo več uporabljava, samo da jo dobro prepečem, ker nama je taka bolj všeč. VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Škotske mesne kroglice s pivsko omako