5. jun 2007 16:01
PO moje lahko delaš isto kot s kamelo;) Just kidding, verjetno kot katerokoli drugo meso, lahko narediš zrezke, golaž,... Kakšen kos mesa pa je? In kje za vraga dobiš lamo???
ežoj, se bom potrudila malo več spat... Saj zdaj sem na porodniški, pa mi ne bo več treba vsak dan zgodaj vstajat (da bi šla prej spat itak ne pride v poštev;)... Čeprav danes sem morala, jutri bom morala... hehe, vidiš, kak gre ta reč;)
frina, pri nas sta mela starša za moje pojme eno ful posrečeno metodo, ki jo bom probala tudi jaz pri svojih uporabljat (fant se strinja): da si lahko
vsak član družine zbere eno specifično hrano, ki je ne mara in mu je ni treba jest (oče je mel surov česen, sestra salame in podobno, jaz peso, noben od nas ni maral vampov, mami pa kar ji ni bilo všeč itak ni kuhala;), no, bratec je bil pač izjema, ker je bil najmlajši in še fantek in je to mami čisto preveč prevzelo, da bi lahko isto vzgojo dalje furala
. Ampak je delalo,
ostalega si lahko vzel čisto malo, ampak moral si vzet vsaj za vzorec, žlico, da si probal in lejte me danes, hehe;)
Jem vse, samo pese pa še vedno ne maram;) Se pa trudim in tisti stanin sok se da spit, ker nima okusa po pesi, pa pesine testenine tudi delam in kadar jo naredim v kaki drugi obliki, še vedno probam, če mi bo pa mogoče tako pa vseeno ratala všeč. No, mi še ni, pa sem jo že delala na marsikak način, ampak ne bom obupala, hehe:)
PS: aja, fant bi si pa za prepovedano hrano zbral sojo oz. tofu, hehe. Mi je izziv,da naredim nekaj iz tofuja, kar bi mu bilo ful všeč:) No, saj tudi meni ni preveč ljub in ga rajši ven zbrskam, če ga lahko;) Saj ga pojeva, ampak levji delež tofuja iz jedi vseeno dobi cucek, hehe;) jade in ežoj naju ziher zastopita:)
Veri