30. jan 2007 19:43
O kuhiji
Prav zanimivo vas je brat
Jaz pa sem "gor zrasla" v taki klasični familiji (goveja juha, tenstan kromir pa pečenka). In sem bila ena velika zbirčna
, ki je jedla manj zadev kot ne jedla. Moj seznam je bil OGROMEN ...zelenjava bljak, sadje sam banane pa pomaranče, meso samo domače ... no,pa vam povem, da se vse spremeni
! Danes ... no, samo še kis mi ne gre niti blizu in pa paradižnik v surovem stanju. Postala pravi zelenjavo-ribo-spicy ljubec! Ostalo pa gre vse, je pa res, da kakšnih zadev ne pogrešam in jih jem le priložnostno (svinjine pri nama v kuhini ni, je enostavno ne pogrešava). poskusila na potovanjih tudi že marsikaj, od kače, lame, kamele do morskega prašička
. In nimam težav poskusit česarkoli, kar je pripravljeno. Tud črva oziroma larvo bi šlo, če bi bila pečena ... ravno surove matice termitv pa
pa brrr ne bi! Prej vrnem na polico kako umetno zadevo (Vegete še v življenju nisem rabila, pa razni praški za hitro pripravljene zadeve so mi tud preej tuji), vsi Eji tam so meni bolj vredni "predsodkov".
Predsodki ... strinjam se z boorisom. Predsodki pred hrano niso nič hujšega, je pač včasih kdo lačen
Tisti ostali predsodki pred drugačnostjo, tisti so
Bodite lepo!
Neži
If they don"t have chocolate in heaven, I"m not going!