31. jan 2007 6:40
Nena morje: Živali so moji prijatelji in prijateljev ne jem. matilda: ja, to sem pozabila povedat, da nikoli nisem in ne hodim gledat in crkljat zajčkov in kokoši, pa piščancev, ravno zaradi tega, da se mi ne bi to zgodilo. Jaz tudi ne bi jedla mojih ljubljenčkov. Na racmana smo se tako navezali, da ga z mamo nisva dovolili ubiti, niti ko je bil star in je nažalost končal v krempljih lisice. Z obe zgornje izjave se strinjam, in veljajo obe. Jaz osebno jem vse ( s posebnim povdarkom na drobovini, vampi so pa zakon ). Kot je rekla mamamia, kakšnih črvov in gosenic nisem poskusil, pa me tudi ne mika, čeprav, če bi bila priložnost, se ne bi preveč upiral. Kakšne ogrožene živalske vrste zavestno ne bi jedel. Če je to predsodek: ne maram industrijsko pripravljene hrane, kupujem edino vlečeno testo za baklavo in kakšne makarone, špagete........ Ne maram tudi preveč začinjene hrane, tako začinjene, da se izgubi osnovni okus: če jem svinjino, mora se poznati, da je svinjina a ne, da začimbe prekrijejo okus, pol pa je vseen kaj ješ. Veri, Simona 84, ve hodite spat takrat ko se jaz odpravljam delovnim zmagam naproti. ežoj