24. jun 2008 14:57
Oh, Kyara ti si pa zahtevna, kupi si revijo bonbon in boš še več izvedla, sem se odločila da bom skrivnostna.
Pravzaprav, ali ste kdaj slišale za to revijo? Pri nas v lekarni se jih dobi.
Anamarija
24. jun 2008 14:57
Oh, Kyara ti si pa zahtevna, kupi si revijo bonbon in boš še več izvedla, sem se odločila da bom skrivnostna.
Pravzaprav, ali ste kdaj slišale za to revijo? Pri nas v lekarni se jih dobi.
Anamarija
24. jun 2008 20:02
Diet vse polno potrebna je samo volja saj vem,da je to težko lažje je svetovat,tudi sama sem probala kako to gre rečem vam ni lahko se pa splača.Poskusite na dolgi rok zanesljivo vem da se to bolj splača še bolj zdravo je.Postavite si dosegljiv cilj pa bo zmaga tu.Veliko uspeha vam želim pri premagovanju lakote. mark5
24. jun 2008 20:54
Ah, diete...izberite raje zdrav NAČIN življenja, pa ne bo nikoli potrebnih nobenih diet in trošenja kupe denarja za razne "čudežne" tablete. Ko zagrabi želja po sladkem raje vzemite kakšen kos sadja, informirajte se o zdravih načinih prehranjevanja(5 manjših obrokov, proti večeru večinoma beljakovine itd...)telesu privoščite boljšo prehrano in gibanje,ki si ga zasluži;) tako ste potem na koncu lahko zadovoljne, da delate nekaj dobrega zase. Potrebno je malo volje. Sčasoma se navadiš in niti ne želiš iti nazaj. vsaj jaz ne;) kruci
26. jun 2008 14:59
Tudi meni se zdi to najboljši način če upoštevaš zmernost gre vse kot po maslu. mark5neznan uporabnik
26. jun 2008 19:20
nobena tableta ne pomaga, to si zapomnite za vedno.Vse te razne reklame o hitrem hujšanju, raje ne berite in ne zapravljajte denarja brez veze, vam povem. Kar se debelosti tiče je edina varianta, sadje,zelenjava,pusto meso (največ ribe) ampak malo mesa 2 krat na teden je dovolj po 100 gr.Ne jejte sladkarij,moke in kar je tega sranja, se da čist lepo živet brez sladic.So pa tudi določene sladice, ki jih naredimo sami iz suhega sadja, meda kokosa itd, skratka iz naravnih sestavin.Najbolj se na daleč ognite vsega kar vsebuje beli sladkor in moko. Gibanje, gibanje in še enkrat gibanje.Ko vas zgrabi, da bi jedli te packarije, vzemite jaboljko in pojdite v naravo.Zapomnite si, da je uživanje teh sladic sama razvada in nič drugega.Kako neumni so ljudje, ko jih gledam v nakupovalnih središčih, ko vlačijo v svoje avtomobile cele šteke sladkih gaziranih in negaziranig pijač.Najboljša dragi moji je V O D A in še enkrat VODA, ali pa domači sedaj poleti ohlajen metin čaj, pa kakšen bezgov cvet, kar surov namočen v tem čaju vsaj 5 minut. In ne sladkajte ga, ker je tak najboljši in najbolj odžeja.In pojdite v naravo, hodite tecite, bolj ko švicate -manj vas je.In nesite s seboj VODO. joze2
26. jun 2008 20:13
Sem šla v lekarno in mi niso hoteli prodat...tako, da punce moje brez miganja očitno ne bo šlo.Mislila sem, da bom lahko jedla, ležala in spila tabletko... sem pa začela ponovno kuro z jabolčnim kisom.
Joze2, hvala za pametne nasvete!
Anamarija
26. jun 2008 20:15
Jaz si mislim, da če bi te raznorazne tablete in žavbe, ki jih lahko zasledimo po televiziji in v revijah delovale, potem Oprah ne bi bila močnejša in konstantno na nekih dietah in Donald Trump si ne bi rabil iz tilnika naprej lase česat. Tako pa se očitno ne da kupit ničesar, kar bi pomagalo proti debelosti, plešavosti, ... (ker če bi obstajalo, bi si ta dva zagotovo to privoščila:) Edino kar ostane je zmerna prehrana in gibanje. Čudežnih formul žal ni. magnolija
26. jun 2008 20:33
Jaz sem kot najstnica v 3 mesecih shujšala 15 kg in pristala pri 40kg. Pojedla sem normalen zajtrk, za kosilo pač kar vedno jem, samo v manjših količinah, veliko vode sm spila, jogurtov, sadja in zelenjave ne, ker jih ne jem, pa sladicam se nisem odpovedala. Telovadila pa pretirano nisem (razen kolesarjenja včasih pa plavanja velik) V teh devetih letih kar jih je minilo konstantno vzdržujem težo (43 - 44kg) jem vse kar mi pade na pamet, le da zvečer pojem samo jogurt in hrske pa veliko pijem, še posebej sedaj ko je vroče. mina20
27. jun 2008 9:25
Hujšanje ta večni problem,meni se pa le zdi da je treba svoje telo imeti rad zato ga ne smemo stradat prav tako pa tudi ne razvajat vsako telo ima svojo presnovo,vem da je vse odvisno od tega predvsem pa kako je bilo telo navajeno že od začetka.Dobro bi bilo ,če bi imeli že otroci urejeno prehrano in seveda prehranske navade.Res je da otroci popijejo preveč te umetne slajene pijače saj se nad čajem zmrdujejo tudi kuhan kompot iz suhega sadja jim je tuj.Poskusimo otroke naučit živet z naravo nabiranje gozdnih sadežev,bezeg,cvetje lipe in še kaj bi se našlo pustimo umetne preparate saj moramo uživati takrat ko je bolezen na pohodu.Voda je vir zdravja in življenja zato na zdravje z zdravo vodo ali neoslajenim čajem. mark5
27. jun 2008 11:00
Nima kaj škoditi tako so mi v lekarni rekle, jaz sem jih kupila, Jemlje se jih 3x dnevno pred obroki, ne sme se shujšati več kot 1/2 kg na dan.
"Kura" traja 20 dni, torej jih je 60 kom, stanejo 18,33 Eurov, jah, sem precej svojeglava. Čez dva tedna vam poročam o rezultatih.
Lep dan vsem!
Nekaj zelo pomembnega sem pozabila napisati, v bistvu po jemnaju teh tablet ne čutiš željo po hrani, torej nekaj resnice bo...
Anamarija
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. jun 2008 11:13:43Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Svinjska ribica