Ambrus

ALENKA_D  

član od: 2.12.2002

sporočila: 153

29. nov 2006 10:30

Meni se pa zdi čudno, da se ni oglasil niti eden Rom, ki bi jih vzel k sebi oz. v njihov zaselek. Očitno se tudi med sabo ravno ne obrajtajo. Ali pa kdo od tistih, ki kar naprej vpijejeo, da moramo biti strpni. Naj jih vzame k sebi domov. Seveda se strinjam z ppp - za vse slovenske državljane veljajo oz. naj bi veljali isti zakoni, ki pa se jih oni nikakor ne držijo. Vsekakor podpiram prebivalce Ambrusa. lp Alenka

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

29. nov 2006 11:17

Pa imamo še en reality šov. Celo vroči stoli so že napovedani(minister Mate). Manjka le še telefonsko glasovanje. Lp Cila

marijak  

član od: 23.9.2005

sporočila: 42

29. nov 2006 11:48

Modrijan, lahko rečem le - VSE KAR SI NAPISAL JE RES!!! Tudi sama sem vsakodnevno deležna "uslug" in vsega kar sodi zdraven s strani Ciganov - ne Romov, ker Romi so priden in deloven narod. Sama se ob dogodkih zadnjih tednov, sploh pa od sobote dalje počutim kot drugorazreden državljan (to nikakor niso Cigani). Kdo bo plačal vse te intervencije s strani policije in vse ostale neumnosti pa itak že vemo. Velika sramota za našo državo - vključno z vsemi ministri in predsednikom vlade, ki so v soboto drveli na kraj dogodka!!! Če bi to početje izzvali in izvajali navadni državljani - "civili", bi se zgodba, verjemite mi, končala popolnoma drugače (zapor, kazni, batine...). marijak

_pikica_  

član od: 1.9.2006

sporočila: 208

29. nov 2006 15:18

jaz sem tudi včeraj gledala piramido in sem 5 krat glasovala za Jelinčiča. Res-dober je bil! Tam so bili nekateri Cigani kar v trenirki - halooo! Pa g. Grm, ki je rekel, da naj mladi uživajo, dokler so še mladi in to brez omejitev - ta človek res nima vseh pik v glavi. Mladi lahko uživajo, vendar ni užitka, če ni meja. Rabimo meje in dolžnosti - zato smo ljudje! Še enkrat - Jelinčič je res car - sicer je mogoče malce pretiraval, .... lp

modrijan  

član od: 29.12.2004

sporočila: 148

29. nov 2006 16:07

Saj samo pismo ni moje, prejela sem ga po e-mailu od sodelavk. Kroži pa že povsod...kar je tudi prav...da še drugi vidijo kaj se zares dogaja... modrijan

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

29. nov 2006 18:38

Sem pred parimi minutami zvedela, da so prepovedali ponovitev oddaje Piramida - ne vem kdo ima toliko jaj*. Tudi mene zanima zakaj je bila ciganov cela tribuna, Jelinčič pa je lahko pripeljal le tri navijače? Jaz se sploh ne bi hotela menit, če te pa označijo, kot Slovenca, že v štartu za manjvrednega. Pol pa jim dajo še možnost izjave - pa zakaj tolk provocirajo ljudi in zakaj se gre tem kriminalcem tolk na roko - to je pa že res grozljivo zastrašujoče - na nacionali TV. Namesto, da bi mediji umirjali stvari jih le še podžigajo -ampak, da so na strani Ciganov tega pa res ne razumem in kmalu bo tudi mene postalo strah. Sicer pa je odstotek glasov, ki jih je dobil Jelinčič povedal kaj mislijo ljudje. Ja, Jaklinovo bi pa tudi jaz rada srečala enkrat na štiri oči, ji imam par krepkih za povedat. lp, vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti