26. nov 2006 8:53
mimika, zastavla si zelo absurdno vprasanje. Dejmo se raj vprasat,zakaj jih nihce ne mara v vsojo blizino? Ce so on drzavljani Slovenije, potem naj za njih veljajo taksni zakoni kot zame. Zakaj bi morala bit samo jaz kazensko odgovorna za vse svoje delikte, njim pa tega ni treba? Zakaj moram jaz vsako leto oddat odlocbo o dohodnini, narest izpit , da se lahko vozim (mimogrede, od kje Strojanu izpit, ce pa povsod razlaga, da so vsi nepismeni?????),registrirat avto, placat bencin, hrano, ki jo nakupim, placat vse poloznice, solat otroka, sicer bi mi ga ze zdavnaj vzela socialna, njim pa tega ni treba pocet??? Ja zato, ker sem ocitno drugorazredna drzavljanka v tej nasi pravni drzavi. Domacini so bili vceraj ovadeni zaradi krsitve zakona o javnem zbiranju in preprecitve uradnega dejanja uradni osebi, Kako pa je bil potem ovaden Miha Strojan, ki je po tv grozil z orozjem? Mi zna to kdo povedat? In dokler bo tako, jih ne podpiram. Mimogrede, zakaj pa jim tako na veliko iscejo lokacijo? Odpeljejo naj jih v Zabjek, kjer je ze naselje, al pa v Prekmurju, kjer so popolnoma civilizirani. Se vprasate zakaj? Zato, ker jih tud tam noben ne mara in bi ocitno med njimi zavrela kri. vida70