26. okt 2006 10:47
Kandidata za stol sta Grega in Gašper. ( Špela ne more jit, ker je v černi skupini...).
26. okt 2006 10:47
Kandidata za stol sta Grega in Gašper. ( Špela ne more jit, ker je v černi skupini...).
26. okt 2006 10:50
AŽBE ne ANŽE... teya84
27. okt 2006 8:15
Ali bomo zgubile še eno predstavnico ženskega spola v Baru? Bi bilo res škoda, ker je Tina med najbolj simpatičnimi med njimi. Mi je prav žal tudi za ostale člane bele skupine, komaj čakam, da bodo prišli hudi časi tudi za črne, kajti tam bi že zdavnaj morali narediti čistko. Lp, Tilenboc
27. okt 2006 8:22
Ženske, kje ste? Sedaj bi moral en fant iti domov. Tudi jaz mislim, da bosta Grega ali Gašper. Kyara
27. okt 2006 8:44
Po moje bo Emil dal na stol Gašperja (zaradi minusov) in glede na priljubljenost, ki se je Tini v zadnjih dveh dneh močno zvišala, bo Gašper letel ven. katjushka
27. okt 2006 10:05
Ja, ženske, zdaj bo treba skupaj stopit in dat glas za res dobro osebo. Veste, meni pa je Klemen zelo kvizlinško deloval, ko je šel tožit Špeli, kaj so se pogovarjali o njeJ. Rahlo hinavsko je bilo vse skupaj. Sporočilo je spremenil(a) silva dne 27. okt 2006 10:26:36
27. okt 2006 11:36
Kdaj pa bo Ažbe objavil rezultate, kdo je bil po njegovem mnenju najbolj priden. Ne vem, glede Tine nisem čisto sigurna, če bo res ostala notri, če bo na drugem vročem stolu Gašper. Sta mi pa oba zelo simpatična. Jaz sem pa mislila, da bosta na finalen večer na vročih stolih sedela Emil in Tina.
27. okt 2006 11:40
Moja teorija: Tina je po moje trenutno ena najmočnejših in se jo hočejo zato rešit. Pač, dokler je šansa, je treba močne ven pometat. Poleg tega je ženska, žensk pa se je treba bat . No ona ima mojo 100% podporo. Tisti razlog, da je en večer pol ure prej končala in plesala je bolj kot ne iz trte zvit, skratka brezveze, k"r neki... Lp, Asja
27. okt 2006 12:04
Jaz pa mislim, da je vse odvisno od Emila. Če bo dal na stol Gašperja, gre Tina ven. Če da Gregorja, leti on. Ne vem pa, koga ima Emil rajši... jasna
27. okt 2006 12:43
Kaj pa ko je Tina rekla, da se Gašper gospodična nasmiha med delom??? Ona lahko vse, zdaj, ko njej kdo kaj očita, je pa DRAMA; SOLZNA DOLINA... Meni je Tina bedna do konca... ( Pa mi je bila na začetku najbolj všeč!!!). Glede stolov pa se strinjam z Jasno!!! In upam, da bo na stolu Gašper, da leti Tina ven. Priljubljenost so imeli pa pred stolom vsi... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 27. okt 2006 12:44:08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Mini čokoladni hlebčki