29. okt 2006 13:54
mene pa zanima komu je uspelo prepričati Klemena da se reši tiste čudne frizure in končno pokaze svoj lepi obraz..ker z novo frizurco je prav simpatičen vegeterianka
29. okt 2006 13:54
mene pa zanima komu je uspelo prepričati Klemena da se reši tiste čudne frizure in končno pokaze svoj lepi obraz..ker z novo frizurco je prav simpatičen vegeterianka
29. okt 2006 14:20
Meni je tudi žal za Gašperja, čeprav sem upala, da bo ostala Tina. Fantje so si sami krivi, sedaj so iz Tine naredili žrtveno jagnje, ker so same punce letele ven in se jim je to krepko maščevalo. Katjushka, o Bojani pa sploh ne bi zgubljala besed. Trenutno sem na porodniški in otročka ponavadi dojim okoli pete ure zjutraj in gledam Bar, ker se ponavadi ob tej uri vračajo iz lokala. Pnavadi so vsi pijani, včeraj pravzaprav danes zjutraj je bilo spet burno. Do konflikta je prišlo med Špelo in Žigatom, Bojana je pa dobro podpihovala vso zadevo. Žiga je spet dobro nadelan spraševal Špelo, kaj ima proti njemu, mu je rekla, da se bo z njim pogovarjala, ko bo trezen, potem se je pa začelo. Rekla mu je, da se ga boji, ker je agresiven, on pa je čist ven padu, da ga je Špelina mama na javni televiziji ozmerjala s psihopatom (kar se popolnoma strinjam z njo) in vpil na Špelo, ji grozil, da se to ne bo dobro končalo (tako kot pri Petri, dajo bo ubil). Če bi bila jaz na Špelinem mestu, bi se ga tudi jaz bala. Je res en mali prepotentni psihopat. Bojana pa je cel čas zraven težila pijana kot mavra, da je to Špelina kri in mlatila prazno slamo. Ko se je Špela umaknila, je pa skoz govorila Žigatu, oh ti moj bratec Ta dva in Jernej so pa res dream team. Že zdavnaj bi morali leteti ven. To je samo moje mnenje, da se ne bo kdo kaj preveč pritoževal.
29. okt 2006 14:52
tilenboc je napisal/a: |
Ta dva in Jernej so pa res dream team. Že zdavnaj bi morali leteti ven. |
29. okt 2006 18:42
Postaja čedalje bolj zanimivo in napeto. Pri nas že padajo stave, kdo bo na koncu osta, za kar pa je po moje še prezgodaj. Tudi jaz podpiram Špelo in mislim, Žiga je pa tako teslo, da ga kar nekako več ne morem prebavljati, čeprav mi je bil na začetku kar simpatičen. Kyara
29. okt 2006 23:30
Žiga je dobil rumen kartonček zaradi groženj....če bi bilo vse po pravilih,da se osebam ne sme javno groziti v baru potem bi moral danes Žiga avtomatsko izključen saj je že prej grozil Petri da jo bo ubil. in bi danes moral biti to njegov drugi avtomatsko rumeni karton ne pa komaj prvi. Ti pa tudi, ki krojijo usodo oddaje se vsake toliko časa ne držijo svojih pravil in jih spregledajo vsake toliko časa pa se zbudijo in mahajo z rumenimi kartoni. Kdo bi jih razumel ?!! vegeterianka
30. okt 2006 6:55
Po moje je Žiga dobil najprej ustno opozorilo (v pravilih obstaja ta možnost), sedaj so ga pa imeli dosti in so mu dali karton. V bistvu je samo potrdil besede Špeline mame, ki jih je hotel najprej demantirati (vsaj mislim si, da se je zaradi tega začel prepir). Se vidi njegova nezrelost. LP katjushka
30. okt 2006 10:32
jest nisem tko za Špelo, ker se mi zdi prav takšna kot Andrej v prvi oddaji. Preveč se dela da je najbolj pridna, pa zmeraj ima pripombe tako kot Bojana. Najboljša od žensk se mi zdi Tina. Bom pa rekla, da so vse ženske boljše, kot pa polovica moških v tem baru2 (npr. jernej, žiga) Bernarda85 Sporočilo je spremenil(a) Bernarda85 dne 30. okt 2006 10:33:04
30. okt 2006 12:29
Jaz sem čisto na rit padla, ko je Gašper dobil manj glasov!!! ( Na blogih se govori, da je bilo zrežirano... Jaz ničesar ne morem potrdit, samo mi je bila razlika v glasovih hudooo velika in hudooo sumljiva...). Ma Tina je full, ampak full egoistka.
30. okt 2006 13:42
Kaj misliš, lidka, da POP malo priredi telefonske glasove? Saj najbrž bi mogli bit rezultati glasovanja na voljo na vpogled, če bi hotel kdo preveriti pravilnost? Tud mene je to ful presenetlo, Gašper mi je bil všeč.
30. okt 2006 13:44
Na blogih se full odvijajo debate o tem. Jaz ne vem, sem pač povedala, kar sem prebrala. Saj je bilo že več stvari prikritih letos, ne?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Angleški kolač