Bar2 - za tiste ki ga gledamo

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

24. okt 2006 12:38

kopirano iz strani BAR: Ugibanja mnogih so se tokrat izkazala za pravilna. Predavanje o spolnosti na Srednješolskem centru v Velenju je bilo namreč dodeljeno Primorcu Jerneju. Fant, ki je med BARovci pokazal največ volje in zanimanja za tovrstna početja, se je že na vse zgodaj odpravil na pot proti štajerskemu koncu naše deželice. Iz stanovanja je krenil ob 7.30, saj bo že v dopoldanskem času opravil eno šolsko uro predavanja o seksualnih izkušnjah med mladostniki. Kaj vse bo temnolasi BARovec izpostavil in kakšen bo odziv prisotnih srednješolcev, boš izvedel takoj, ko se vrne iz zagotovo zanimive avanture. no pa bomo videli kakšne pametne nasvete bo povedal Jernej o varnem sex. vegeterianka

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

24. okt 2006 12:55

Mene pa zanima, o kom sta se včeraj po koncu oddaje pogovarjala Gregor in Špela. Tema je tekla o črni skupini, da nekdo goljufa s cenami pijač. Da eden od črnih premalo računa, razliko pa odpisuje in tako si dela promet, ker je najcenejši. Glede na zasedbo črnih, ne bi rekla, da so to Špela, Klemen, Bojana. Verjetno je Jernej, ker ima že pet let izkušenj za šankom, pa se je verjetno tudi takih izkušenj navadil.

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

24. okt 2006 13:24

Če pa Jerry res to dela bi mogu dobit rdeč karton in takoj ššššššššššcccccccccccc ven iz Bara. alexis

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

24. okt 2006 13:37

Tilenboc, mislim, da je Jernej, ker mu je zadnjič v baru, po koncu šihta, Emil to vrgel v glavo. To je bilo prikazano včeraj zvečer, ko sta tulila drug na drugega, potem je je še Gaber začel tulit, da naj nehata. Pa Gašper je nekajkrat zatulil nad Emila... se mi je Gašper kar malo zameril ampak mislim, da sta zgodnja jutranja ura, utrujenost in nekaj pijače naredila svoje. Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

24. okt 2006 13:49

Saj ga tudi takrat, ko je stisnil whisky za Žigatovo zmago ni... tko da... Se mi zdi da Ažbe vsaj malo red dela... ( do zdaj ga pač ni bilo...).

tilenboc  

član od: 30.6.2004

sporočila: 221

24. okt 2006 14:38

To sta se pogovarjala Špela in Gregor. Bilo je prikazano v odjavni špici. Še Špela je komentirala , da ve za določeno osebo, da že štirinajst dni goljufa. Gregor pa je rekel, da je njegova runda stala 26.000,00 sit. Pri drugi skupini pa 22.000,00 sit(ostalo je dotična oseba odpisala, mislim da je šlo za 6 bull dogov) . Da si ta oseba na ta račun dviguje inkaso. Ne razumem pa, zakaj potem ta oseba, če večina ve zanjo res ne dobi rdečega kartona.

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

24. okt 2006 16:47

Ali pa spet vsi skupaj samo nekaj napletajo. dogajat se mora, ne. jasna

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

24. okt 2006 20:34

Danes ponoči se je Jernej prav trudil prepričavati Klemna, da je Špela to in ono, da se razlikuje od njih, da ne spada v njihovo skupino (po njegovem je očitno treba tistega, ki se od njega razlikuje, čimprej odstraniti...kar po moje kaže njegov sebični karakter)...Žiga je očitno že na njegovi strani (sem prebrala njuno naperjenost proti njej)....pa je toliko govoril, da on pa že ni hinavec....za bruhat, sta se mi totalno zamerila. LP katjushka

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

24. okt 2006 20:54

Najbrž jih malo panika daje. Tisti najbolj očitni "virusi" so že šli... in jih je strah, kdo bo naslednji. jasna

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

24. okt 2006 21:19

A Gašper pa ne počne nič takega??????? Ga sploh ne omenjate. rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti