27. okt 2006 17:28
neee, nazadnje so si pripravili filane paprike, pire krompir in bučke...izgledalo je zelo okusno... jessy6
27. okt 2006 17:28
neee, nazadnje so si pripravili filane paprike, pire krompir in bučke...izgledalo je zelo okusno... jessy6neznan uporabnik
27. okt 2006 21:38
saj se vidi da imajo špelo zraven...sem slišala da baje špela največkrat prpravlja obroke... lovebeyba
27. okt 2006 22:46
Tud js sem to slišala...Drugač pa naj povem,da je bil moj brat v sredo v baru,pa je reku, da v tako štalo ne stopi več!!!Povsod svinjarija,cene navite,bar sam pa čist navadn kafič-čist drugač baje,kot pa zgleda na tv! ela
28. okt 2006 8:10
Atina pridem, če mi ta čas čuvaš moja dva živahneža . jade
28. okt 2006 10:26
Moja hči ga gleda,tako da tudi sama gdaj pokukam in to kar vidim mi ni niti malo všeč .Ja saj vem da je tema za tiste ki ga radi gledajo,pa vendar ,nisem staromodna ampak tole je pa res za koz.....t. V torek sem gledala odajo preverjeni,kjer je bila tema bar šlo pa se je nekaj v zvezi seksa ogabno,čeprav je to nekaj naravnega ampak preko kamer ,da te vidi vsak sramota. Tako sedaj me pa kar grajajte....... Bogomira Bogomira
28. okt 2006 23:21
Joj, ne morem verjet, da je šel Gašper ven, čeprav sem po tihem navijala za Tino. Ampak, ko so povedali, da je en dobil 13000, drugi pa 21000 glasov, sem bila 100%, da gre Tina vn. Pa ni bilo tako. Brezveze, zajebali so Bar s tem, ko so uvedli tele skupine...ker v drugi skupini sta vsaj 2 kandidata, ki bi si zaslužla it domov že...zdavnaj...eh jessy6
29. okt 2006 7:45
Meni je tudi Gašperja žal, čeprav sem po drugi strani vesela, da je končno ostala notri pripadnica nežnega spola...všeč mi je tudi, da je dobil nagrado tedna, tako mu bo odhod malce lažji. Sem pa imela občutek, da bo notri ostala Tina, ker so se ljudem fantje, po moje, malce zamerili s temi njihovimi spletkami. Kaj pa mislite o Bojani...mislim, da je tako tiha voda, ki.... LP katjushka
29. okt 2006 7:47
Bogomira je napisal/a: |
Moja hči ga gleda,tako da tudi sama gdaj pokukam in to kar vidim mi ni niti malo všeč .Ja saj vem da je tema za tiste ki ga radi gledajo,pa vendar ,nisem staromodna ampak tole je pa res za koz.....t. V torek sem gledala odajo preverjeni,kjer je bila tema bar šlo pa se je nekaj v zvezi seksa ogabno,čeprav je to nekaj naravnega ampak preko kamer ,da te vidi vsak sramota. Tako sedaj me pa kar grajajte....... Bogomira |
29. okt 2006 10:52
Sicer ne gledam Bara, sem pa gledala preverjeno. Ne vem kaj bi bilo tako zelo ogabno - saj ni bilo nič za videt - pač neko "premikanje" pod rjuho, pa kaj, saj ne živimo v 15. stopletju. Če hujšega ne bo... ivonja
29. okt 2006 10:57
Točno tako jessy6Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini z bučkami in slanino
Kremni rezanci s tartufi