Bar2 - za tiste ki ga gledamo

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

25. okt 2006 17:42

Tina gre na 1. vroči stol, Emil določi drugega. Mislim da, če gre na 2. stol Gašper, gre Tina ven, če gre Gregor, gre vn on. Moje mnenje. jessy6

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

25. okt 2006 18:18

Jessy, sa strinjam s tabo in bom v slučaju drugega primera glasovala za Tino. Naj gre "naredi mi, da mi pride" že enkrat domov, ker mi je čedalje bolj zopern. Je pa res, da se je potegnil za (mislim da) Špelo, ko so vsi težili da zamuja. A imam prav? Je bil to pogovor o Špeli? alexis

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

25. okt 2006 18:20

jessy6 je napisal/a:
in zdej bo šel eden izmed štirih normalnih vn..matr...jst bi dala prvo jerneja, pol žiga...ostali pa naj ostanejo... jessy6
Mogoče bomo pa imeli "srečo" in bo Bastjan v soboto dal rdeč karton Jerneju zaradi (domnevnega) glojufanja. alexis

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

25. okt 2006 18:30

Saj tudi če podelijo rdeč karton, vroči stoli še vedno ostanejo, bosta pač dva izpadla. A mislite, da bi se POP kar tako odpovedal milijončkom od SMS glasovanja? Samo je pa res svinja ta Jernej, na začetku mi je bil še simpatičen, sedaj je pa iz dneva v dan bolj egoističen, vase zagledan, napumpan cepec. Pa brez alkohola očitno sploh ne zna komunicirat. Trot! Sporočilo je spremenil(a) nenika14 dne 25. okt 2006 18:30:20

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

25. okt 2006 19:46

Sploh ne bo dobil rdečega kartona Jernej, ker preveč prometa naredi ne glede kako se loti te zadeve pošteno ali nepošteno. Ker vsi vemo da Gabru gre za promet ne glede kako se dobijo tolarčki. Samo če bosta dobili rumen karton Špela in Tina potem upam, da bo dobil Jernej rdečega vendar ne zaradi tega ker se znajde z svojimi prijateljim, ki mu delajo uslugo ampak zaradi tega ker je baje bil račun ponarjen saj je prodal pijačo po nizji ceni kakor bi moral. Samo imam slab občutek, da bo kljub temu šla ven Tina ne glede katerega fanta dajo na stol. vegeterianka

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

25. okt 2006 20:41

Srčno upam, da ne bomo izgubili še ene punce, ker to bi bilo pa preveč...čeprav po moje ostali trije fantje tudi ne zaslužijo, da gredo ven...je v drugi skupini veliko več kandidatov. Grega se mi je pa prav sedaj prikupil, saj je zelo zagovarjal Špelo proti Žigatu in Jerneju...me zanima, če bo enkrat eden od njunih otrok malce drugačen od sovrstnikov, se ga bosta tudi kar tako znebila...da ti pamet stane...če mi kaj dvigne pritisk so pa takšni ljudje, ki jim je prav vseeno koga pohodijo na njihovem pohodu do vrha. LP katjushka

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

25. okt 2006 23:08

Joj meni je prav bedno ker ne morejo vsi podeljevat + in -. Mislim v črni skupini je čas za čistko, pa bodo pet beli na tapeti....ma mi že od začetka ni všeč tale koncept grupiranja....sori! ANJA

Lucy  

član od: 7.2.2002

sporočila: 80

26. okt 2006 8:52

Bar bi lahko preimenovali v Gay-Bar. Vsaj men tko zgleda. Drugače pa je Tini zelo narasla priljubljenost in je prehitela tudi Gašperja, tko da zaenkrat ji dobro kaže, ne glede na to, kdo bo sedel nasproti nje. Dajmo ženske, kje je vaša borbenost? Sporočilo je spremenil(a) Lucy dne 26. okt 2006 08:53:09

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

26. okt 2006 9:46

Kaj borbenost??? Tina je v tej skupini, kjer MORA en letet. In ona je med najšibkejšimi. Je hinavka in kešerka, kar je lepo pokazala. Pa od Tamare dnevnik je okrog kazala. ( Lahko bi ga lepo v predalu pustila, pa bi bilo.) Pa če je bil nastavljen ali ne. Tamara ji je na blogu napisala, da ga je v vsej furji pakiranja pozabila... In ko bo čran skupina zgubila, bo pač letel kateri od fantov, sem sigurna. Za Tino niti slučajno ne bom glasovala v soboto. ( Saj se spomnite, kako je ona govorila: Full mi je hudo da *** mora jit, ampak taka je igra.) To se zdaj dogaja njej, pa je jok in stok. Kako nezrelo... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 26. okt 2006 09:47:07

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

26. okt 2006 9:59

Meni se zdi škoda, da je spet bela skupina na vrsti za izpadanje. Je res več kandidatov v drugi skupini. Tina pa mi je vseeno bolj všeč, kot Špela... Tako, da bom sigurno glasovala za njo (če bo na stolu), ne glede na to, kdo bo na drugem stolu. Jernej je pa res eno v"lko tele!! In on bi moral ven! Anže pa je govoril o dveh svojih favoritih, ki bi lahko dobila ves izkupiček... to bi naj bila Jernej in Gašper. O.K., drugemu bi jaz tudi privoščila, ampak prvemu !!! Se mi zdi, da pa se vsi bojijo, da bi izkupiček dobila Špela, to pa zato, ker so vsi pripravljeni delit izkupiček med vse enako, medtem ko Špela, pa baje, ni ravno navdušena nad tem... Zdajle bo napeto Lp, Silva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti