Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

25. okt 2006 8:21

Uauuu, na radio Center sem ravnokar slišala reklamo za Bar. Vabila sta Špela in Emil, da se bo v četrtek nekaj dogajalo. Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. okt 2006 8:49

Meni je Gašper zaenkrat kul. ( saj par stvari je tudi bilo..???) Ampak so drugi prej na vrsti, da letijo... Pa včeraj, a to jim bojo kar pustili, da na listke pišejo? Halo? Pa da jih obiskujeta Katja in Tamara??? ( Tukaj bi bil tudi rdeč karton, če se mene vpraša)...

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

25. okt 2006 9:50

Če mene kdo vpraša je tukaj že bilo tukaj toliko napak v pravilih, da bi moralo biti že toliko rumenih in rdečih kartonov, da je noro. Da so dekleta izpadla prišla po naključju je malo verjetno saj obstaja blog, kjer lahko kontakrtirajo zunanjim svetom. In da je Gašper po naključju videl Majo...hmmmm...kar se tiče Jerneja pa igra res odlično taktiko...kako ga prijatelji bogataši zalagajo z dinarčkim, da postane najbolj plačani natakar večera. Samo me kljub temu zanima ali to pomeni, če on največ prometa naredi, da bo tudi pobral cel zaslužek kot nagrado, saj vsi vemo, da ni nek mojster za čišečnje in zalaganje skladišča ampak samo za pobiranje denarja in zalaganje prijateljev z pijačo. Kaj se bo tu štelo kot priden dober natakar???? tudi rumeni kartoni se znajo znajti za dekleta, ki so se skrivala v omari in govorile ( Špela in Tina ), fatje kakor ste navedli si med seboj pišejo listke. Vendar sedaj ne razumem zakaj so se spravili na Špelo??!! In če je njihova taktika sedaj izločat močne, ki so še ostali potem bo nasljeden Klemen in Gašper in da se zgoditi tudi Tina. vegeterianka S.P. ste gledali Preverjeno snoči, ko je kazalo tuji resnični šov kako tam sex pred kamero... mislim da bi več kot pol Slovencev gledalo to, hkrati pa kritizirali ljudi, ki so v resničnem šovu igrajo Sporočilo je spremenil(a) vegeterianka dne 25. okt 2006 09:52:36

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

25. okt 2006 10:25

Jaz sem vidla izseke iz titega resničnostnega šova iz Švedske (po e-mailu kroži movie). Tamara in Jerry sta proti tisti švedski kandidatki prav nedolžna. Švedinja je pa skoz seksala in to z vsemi. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 25. okt 2006 10:26:16

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

25. okt 2006 12:47

Ja, na Švedskem (Big Brother) si pa res dosti upajo...tole kar se je zgodilo med Jernejem in Tamaro je po tistem kar tam gledajo čisto nedolžna stvar. LP katjushka

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

25. okt 2006 13:58

Ampak glede na majhnost Slovenije bodo povsod kazali za njo s prstom in govorili "a veš to je pa tista, ki se je v Baru dol dajala", mene se to ne zdi ravno vzpodbudna reklama zanjo, pa še tako mlada je. In potem še tisti bumbar reče, da se nič ne spomni, ker je bil tolk pijan in, da sta za zaščito imela kovtem, mislim poden od podna. Po moje je punco samo izkoristil, ona pa še tako mlada punca pa zaljubljena. A ste gledale včeraj preverjeno kako je njen oče odgovoril na vprašanje kaj si misli o tem? Mislim vsaka mu čast, da se je tako potegnil za svojo hčerko, res lepo od njega. Mene pe tudi zanima kaj si tako pišejo na listke in se šuntajo. jade

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

25. okt 2006 14:06

TRarara...črni so ta teden zmagali. Vsi so jezni na Jerneja, ker so prišli njegovi "prijatelji" in pili samo šampanjec in zapravili full in tako so črni zmagali. In beli (Emil, Tina, Gašper, Gregor) se full sekirajo, ker bo šel eden izmed njih ven, Jernej bo ostal pa noter... Če sem kaj narobe napisala, me popravite. jasna

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

25. okt 2006 14:13

Jasna, imaš kar prav...na žalost. Upam, da se bo slaba karma Jerneju čim prej vrnila. Po moje tale zahrbtnost presega že vse meje. LP katjushka

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

25. okt 2006 17:02

in zdej bo šel eden izmed štirih normalnih vn..matr...jst bi dala prvo jerneja, pol žiga...ostali pa naj ostanejo... jessy6

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

25. okt 2006 17:25

Jessy6 jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti