23. okt 2006 14:10
Ja, to zdej Emil ves čas govori... da draži Grega... V bistvu je pa to reku Grega eni bejbi, ko je bil z njo (mislim, da v wc-ju) in jo je žical... Smaragd
23. okt 2006 14:10
Ja, to zdej Emil ves čas govori... da draži Grega... V bistvu je pa to reku Grega eni bejbi, ko je bil z njo (mislim, da v wc-ju) in jo je žical... Smaragd
23. okt 2006 14:21
Ja, meni je tudi Emil tak srček. Na živce mi je šel pa Žiga v soboto, ker se je čist skos samovšečno gledal spodaj v enkrančku kako izgleda. Ne vem a folk ne dojame, da se to ful grdo vid, ko sam sebe občuduješ takole, fuj ealy
24. okt 2006 5:09
Danes ponoči (nisem mogla spati) sem naletela na bar, ki ga predvajajo tudi na POP-u, kjer sta Jernej in Klemen imela neko težko debato o določenih osebah, za katere sta dala vedeti, da bi se bilo jih dobro znebiti (no, v bistvu je nekako Jernej prepričeval Klemna). Kasneje je zraven pristopil še Žiga. Na koncu sem nekako ujela, da je beseda tekla tudi o Špeli. A kdo ve, za kaj se je točno šlo? Nisem ujela začetka in potem nisem znala razvozljati točno za kaj se je šlo. LP katjushka
24. okt 2006 8:14
Nisem gledala ampak mislim, da se je Jernej malo ustrašil. Pač, tisti izpad predvčerajšnjim se mu ne šteje ravno v +, zdaj pa bi rad prepričal oz. preusmeril pozornost na druge. In Špela, za katero Klemen pravi, da se nista nikakor ujela, zdajle Jerneju pride hudo prav. Katjushka! Ob kateri uri pa si gledala? Zanima me ali je na Popu kamera le od spalnice ali tudi od dnevne sobe in mogoče iz Bara? Lp, Asja
24. okt 2006 8:47
Asja Začnejo pa kazati takrat, ko se konča spored na PO Tv mislim, da je konec programa, ko se konča ponovitev dnevnika ? Ponoči ko Tv prenaša je slika samo v stanovanju, saj včasih prav hecno deluje, ko nobenega brarovca ni stanivanju kažejo non stop samo hišna vrata in čakajo, da se barovci vrnejo. Tako da lahko tudi 3 ure buliš v tista bela vrata. Ko pa spijo vsi pa kažejo spalnice. No danes vem da je ponoči bila debeta v dnevni, o čem ne vem ker se mi ni ljubilo gledat, samo pokukala sem . vegeterianka
24. okt 2006 8:50
Za foro bom danes zvečer oz. ponoči snemala, da vidim, kaj se dogaja Lp, Asja Sporočilo je spremenil(a) Asja dne 24. okt 2006 08:51:09
24. okt 2006 9:20
Gledala sem nekako med 3.30 in 4.00 uro in je prikazovalo s pomočjo večih kamer (kuhinja, od blizu, celotni dnevni prostor). Bili pa so še skoraj vsi budni (videla nisem le Špele in Gašperja). LP katjushka
24. okt 2006 11:20
Meni se pa na trenutke zdi, da ima Emil zelo prefinjeno taktiko in koristne okoliščine: pohabljena rokica ("ja bogi..."), potem v sobotni oddaji odsvetuje pitje absinta, kar je seveda vsem mamam, tetam in stricem zelo všeč in mu to dejanje "odpustijo", ker je prišel do pametnega spoznanja pa še kao zlati je, potem pa še vsako toliko sprovocira in napade Jerneja, ki je zelo temperamenten in tako tudi odreagira. Na tak način sebe spravlja v dobro luč, nekoga drugega pa (dodatno) očrni. teya84 Sporočilo je spremenil(a) teya84 dne 24. okt 2006 11:21:24
24. okt 2006 11:48
Vidiš, Teya, zato bi bilo pametno, da gre Jernej za predavatelja in, da odsvetuje seksanje kar z vsakim in povsod... Da pove, kako to ni pametno... Kako vpliva uživanje alkohola na to temo... Kakšne bolezni se lahko dobijo... Tako bi se vsaj malo odkupil za svoje obnašanje in bi se prikazal, kot nekdo, ki ga je samo malo zaneslo, ga je malo "posral" in, da to v bistvu ni on; da se on drugače tako ne obnaša... (isto taktiko bi ubral, kot Emil) Lp, Silva
24. okt 2006 12:01
Jaz pa bi dala Gregorja za predavatelja, majke mi Lp, AsjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Goveja juha z valjanimi rezanci