23. okt 2006 10:12
Jaz tudi mislim, da bo Jernej.
23. okt 2006 10:12
Jaz tudi mislim, da bo Jernej.
23. okt 2006 10:44
Kaj pa mislite, kdo bo ta teden ven letel? Prejšnji teden odločitev ni bila težka, zdaj bo pa čedalje težje... Jaz bi izločila Žigo ali Jerneja. jasna
23. okt 2006 10:54
Kak Grega bi tud lahk bil izbran... za predavanje o spolni vzgoji... Sej veste: "prosim, naredi mi, da mi pride... majke mi..." Smaragd
23. okt 2006 10:58
Jaz bi izločila Jerneja. Po vsem, kar je bilo, po vseh odzivih, pa po prepiru z emilom v soboto- spet...
23. okt 2006 11:53
Tudi jaz bi Jerneja izločila, je kar nepriljubljen, se mi pa zdi, da naredi največ prometa v Baru prav on (ali se motim?) Žiga, se mi zdi, se je malo umiril, je pa tudi pravi kandidat za stolček...
23. okt 2006 11:55
Lidka, kaj je bilo v soboto, kakšen prepir? Emil mi je čedaljem bolj všeč, tak fajn žurer mora bit, se mi zdi. jasna
23. okt 2006 12:13
silva..ja, Jernej naredi največ prometa zato, ker samo okrog nosi, za šankom pa bolj malo naredi...+ ima veliko kolegov, ki imajo debele denarnice in prihajajo k njemu na drink...saj za to pa se gre cel špetir, ki ga majo... Zdaj bo luštno, ko bo lanski Anže za en teden manadžer...tisti, ki bo najbolje delal ta teden ( po Ažbetovi oceni ), bo dobil celoten zaslužek, vsi ostali pa NIČ!!! Bomo videli, če se bo kaj spremenilo. :))) Komaj čakam. jessy6
23. okt 2006 12:47
Tudi jaz sem prebrala prej Bar 24 ur...mislim da bo pod vodstvom Anžeta zelo napeto in tekmovalno in mislim, da bo tokrat Jernej na naj slabšem, saj tako kot je rečeno zna nositi samo pladen in njegovi kolegi ga zalagajo z dinarčkim. Za šankom in čiščenje pa mu je španska vas. Sedaj ko pa bo zaslužek dobil nekdo, ki bo najbolj priden pa se bo tukaj razvila prava tekmovalnost in bo Jernej kar sam malo mogel prijeti za krpo, če bo hotel imeti čiste kozarce. Saj je sedaj že drugič bil komentar, da nič ne čisti in pospravlja mize in kozarce. In da je najbolj priden Klemen in Emil. In naj se zabava začne, ker Anže bo gledal kot sokol ... vegeterianka
23. okt 2006 13:16
Pa da morajo narediti vsak dan 1 mio prometa!!! Zdaj se bo pa začelo resno, kdo je dober, kdo ne... ( Pa bomo videli, kako sposoben je Jernej)... Uh, bo kar pestro po moje... Vodji sta Emil in Špela. ( Gaber je pa v soboto po oddaji rekel, naj se nehajo ocnejevat po zaslužku, ker to nikamor ne pelje. Da je oddaja zasnovana, da se ocenjujejo glede na osebne odnose. Ampak a ni ravno na začetku Gaber hvalil Jerneja in da bi ga on prevega zaposlil? Od kje potem ideja med njimi da se merijo po zaslužku?... ). Stvari z Gabrom uhajajo iz rok... Bomo videli, kako bo stvar peljal Ažbe...
23. okt 2006 13:29
Kak Grega bi tud lahk bil izbran... za predavanje o spolni vzgoji... Sej veste: "prosim, naredi mi, da mi pride... majke mi..." A ni to rekel Emil...prav srčkan je bil, ko mu je potem bilo nerodno. LP katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Mini čokoladni hlebčki