Bar2 - za tiste ki ga gledamo

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

17. okt 2006 16:14

matilda je napisal/a:
Iz posnetka ni videti točno kaj, vidi se le, da Jernej negibno leži, ona pa nekaj miga. Seks to sigurno ni bil, mogoče se je le ona malo ribala ob njega, on se pa po moje tega niti ne spomni, ker je bil RES pijan.
Še dobro, da ni bil sex (če ni bil), ker bi potem, to bilo praktično posilstvo... Jaz vseeno upam, da takšna dogajanja niso vsakdanjik naše mladine. Me malo kar skrbi, kako bosta moja mala dva (7 let in 5 let) in kako jima dopovedovat, da to ni prav. Po drugi strani, pa se npr. Špela drži toliko na stran, da niti enega odkritega nasmeha ne premore. To me moti pri njej. Ne, da se izogiba alkoholu (to je pametno) ampak, da je v svoji resnosti toliko zatežena, da sploh ni za gledat. Klemen se, npr. zna vsaj pohecat, se nasmehnit...

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

17. okt 2006 16:36

silva je napisal/a:
Jaz vseeno upam, da takšna dogajanja niso vsakdanjik naše mladine.
Na žalost ti lažje rečem ja kot ne (sem mlada in vem, kaj se dogaja)... so pa seveda izjeme. Lep dan in veliko se smejte

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

17. okt 2006 16:51

Rozanec, koliko pa so kaj tvoji starši informirani o tem? (oz. po domače: koliko ti kaj težijo)

_pikica_  

član od: 1.9.2006

sporočila: 208

17. okt 2006 17:18

ola js sm tudi zelooooooo mlada-17 let.starši so mi na začetku težili,a sčasoma so mi začeli zaupati. nisem jim lagala-povedala sem tudi npr. da pijem alkohol v petkih -kar ni nič kaj takega le nekateri starši o tem nočejo slišati,zato se jim morajo otroci lagati,prespati pri prijateljih,gdaj pa tudi kje drugje. sama zase mislim da sem dokaj normalna glede spolnosti. res imam dobre starše-tudi vi se pogovarjajte z njimi kar se da,pa bo

pppp  

član od: 1.12.2005

sporočila: 231

17. okt 2006 17:29

alkohol ti da kriiiiiilaaaaa...zavore moralne in drugačne popustijo in potem rata kar rata. če bi obsojala? ne vem no, moja družba je sicer kako desetletje starejša, pa vendar...ko se dobimo, vsak nekaj spije. ne da bi se nacejali, ampak k dobri hrani-dobra pijača, ki naredi dobro družbo. barovci so pač mladi, morajo se še navaditi brzdati hormone in se naučiti kulture pitja. ampak boodite strpni, njihov čas še pride! pppp

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

17. okt 2006 18:42

lidka je napisal/a:
Ampak če bi kdaj šla nekam v bar se lizarit z nekom? Al pa na WC na hitro strest? Govorim tudi zaradi medijske izpostavljenosti... Pa vsaj po posnetkih sodeč to niso neke smrklje 16, 17 let...??? In ne mi govorit, da se je super dobr z enim dol dat (al pa zalizat), ki smrdi po alkoholu, ki je neprespan, mačkast iz dneva v dan? FUUUUJ!!! (Ala Jernej...)
saj pravim, da jim nekaj manjka - v tem primeru očitno pozornost. In nisem rekla, da se je super dol dat s komerkoli, pa če smrdi ali ne. Rekla sem, da ne razumem, kako sploh lahko to narediš? matilda

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

17. okt 2006 19:48

silva je napisal/a:
Rozanec, koliko pa so kaj tvoji starši informirani o tem? (oz. po domače: koliko ti kaj težijo)
Silva sem dala to že čez, saj nisem več najstnica. Mi pa doma niso nikoli težili, saj je mami vedela VSE (ati pa ni imel pojma, ker nisva bila na "liniji" in mu tudi nisem želela ničesar razlagati)- od prvega seksa, alkohola in tako dalje- jaz sem mami hvaležna, da mi je to dopustila in tako je dobila pri meni toliko zaupanja, da je vedela vse... Bila so nora leta, priznam, a nobene stvari ne obžalujem. Mi prav paše, da sem se znorela in pri 17ih letih dobila fanta s katerim sem še sedaj. Ker sem se znorela, sedaj niti približno ne hodim toliko okrog kot včasih (grem recimo 1x na mesec, prej pa vsak dan v vikendu, pa še med tednom kdaj). Moja mami je bila zelo razumevajoča, nikoli mi ni težila (AMPAK RES NIKOLI), pa so se okrog mene dogajale stvari, kot se sedaj v Baru (ali pa še kaj hujšega). Takšna je mladina in nič jim ne moremo. V tistih letih, ko sem hodila ven je veljalo- kdor ni pil in kadil, ni bil "in", in je bil iz družbe izločen. Po domače povedano "če bi se nekdo na glavo v drek postavil, bi se tudi ti.". Tu gre samo za vpliv družbe, vsaj po moje. Da ne govorim kaj vse sem doživela, ko sem delala v nočnem lokalu. Starši verjetno doma v skrbeh in v upanju, da je z otroci vse v redu, le-ti... jah, včasih sem se čudila, da sem koga naslednji dan sploh še videla živega. Pa sem doma na podeželju (kaj se šele dogaja v mestu). Verjetno sem ravno zaradi takšne mularije zdaj to kar sem (in kot pravijo doma "nuna, ki se nikamor ne spoka"). Ampak s takšnim življenjem sem zadovoljna, se pa rada spominjam tudi tistih norih časov, ki jih ne bom pozabila. Vendar pa mi še na misel ne pride, da bi še enkrat dala to čez. Ni šans! Lep dan in veliko se smejte

Sasenka  

član od: 5.9.2005

sporočila: 252

17. okt 2006 20:31

silva je napisal/a:
Jaz vseeno upam, da takšna dogajanja niso vsakdanjik naše mladine.
Jaz spadam v "generacijo" Tine in Bojane in moram tudi jaz povedati, da se take stvari dejansko dogajajo. Le malo bolj skrite starševskim očem ostanejo kot pri Barovcih. Če se samo spomnim, kaj s(m)o počeli že 10, 12 let nazaj, ko smo komaj osmošolci hodili v lokalni disko... Ajej... Ampak mene bi najbrž v taki družbi hitro izločili, ker ne pijem, ne kadim, ampak vseeno nisem taka kot Špela Sem bila vedno med bolj umirjenimi... Sasenka

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

17. okt 2006 22:30

ola vsi vemo da sta "baje " imela telovadbo Jernej in Tamara spet.....a mi lahko nekdo kakšen pogovor so imeli zvezi z Tamaro v avtu Barovci: Špela, Jernej,Klemen ... pravzparav me zanima pripomba Jerneja, ki sem jo preslišala ...edino slišala sem, da je nekdo omenil njeno starost in očeta in da je Špela pojasnila, da je govorila z Tamarin očetom in da je iz njegove strani vse uredu. samo nisem slišala na začetku kakšen komentar je spet dal Jernej cez Tamaro?? Samo sem se pa zeloo smeljala danes ko sem gledala Bar po Tv ...kako so bili pijani..pravzprav mi je bilo smešno kako je Klemen med tistimi pijanci čistil za njimi med njihovo pijano igro, ko kakšna pridna deklica je bil... hvala bogu bodo sedaj imeli 1 teden čisto prepoved alkohola tako, da bo sedaj še bolj zanimivo, ko bodo trezni kako se bodo sedaj imeli vsi radi..... vegeterianka

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

17. okt 2006 22:38

jernej je rekel, zakaj ne more spat v svoji sobi. matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti