17. okt 2006 19:48
silva je napisal/a: |
Rozanec, koliko pa so kaj tvoji starši informirani o tem? (oz. po domače: koliko ti kaj težijo) |
Silva sem dala to že čez, saj nisem več najstnica. Mi pa doma niso nikoli težili, saj je mami vedela VSE (ati pa ni imel pojma, ker nisva bila na "liniji" in mu tudi nisem želela ničesar razlagati)- od prvega seksa, alkohola in tako dalje- jaz sem mami hvaležna, da mi je to dopustila in tako je dobila pri meni toliko zaupanja, da je vedela vse... Bila so nora leta, priznam, a nobene stvari ne obžalujem. Mi prav paše, da sem se znorela in pri 17ih letih dobila fanta s katerim sem še sedaj. Ker sem se znorela, sedaj niti približno ne hodim toliko okrog kot včasih (grem recimo 1x na mesec, prej pa vsak dan v vikendu, pa še med tednom kdaj).
Moja mami je bila zelo razumevajoča, nikoli mi ni težila (AMPAK RES NIKOLI), pa so se okrog mene dogajale stvari, kot se sedaj v Baru (ali pa še kaj hujšega). Takšna je mladina in nič jim ne moremo. V tistih letih, ko sem hodila ven je veljalo- kdor ni pil in kadil, ni bil "in", in je bil iz družbe izločen. Po domače povedano "če bi se nekdo na glavo v drek postavil, bi se tudi ti.". Tu gre samo za vpliv družbe, vsaj po moje.
Da ne govorim kaj vse sem doživela, ko sem delala v nočnem lokalu. Starši verjetno doma v skrbeh in v upanju, da je z otroci vse v redu, le-ti... jah, včasih sem se čudila, da sem koga naslednji dan sploh še videla živega. Pa sem doma na podeželju (kaj se šele dogaja v mestu
). Verjetno sem ravno zaradi takšne mularije zdaj to kar sem (in kot pravijo doma "nuna, ki se nikamor ne spoka"). Ampak s takšnim življenjem sem zadovoljna, se pa rada spominjam tudi tistih norih časov, ki jih ne bom pozabila. Vendar pa mi še na misel ne pride, da bi še enkrat dala to čez.
Ni šans!
Lep dan in veliko se smejte