Bar2 - za tiste ki ga gledamo

stara  

član od: 12.10.2005

sporočila: 380

18. okt 2006 11:16

Včasih pogledam kak del bara na televiziji. Prav grozljivo na kakem nivoju so tekmovalci - preklinjanje, pijančevanje in na splošno njihovo obnašanje. Sama imam tri otroke (22, 16, 14)- upam in verjamem, da je njihovo obnašanje v družbi daleč od barovskega. Groza, kam drvi naš svet. stara

Zvončica  

član od: 20.7.2006

sporočila: 170

18. okt 2006 11:37

Tudi sama sem bila zgrožena nad sliko pijanih barovcev. In prav je, da jim je sedaj prepovedan alkohol. Draga mladina, tudi sama sem bila mlada (mlada sem še naprej v srcu) in sem odraščala v raznoliki družbi, pilo se je, bilo je tudi pijanih, ampak mislim, da je danes pri ta mladih vse šlo čez vse božje in druge meje. Dragi otroci, čez 15-20 let se boste bali za svoje otroke in takrat boste dojeli, da ste počeli v mladosti same neumnosti. In zapomnite si, da nobeden človek ni lep za videti kadar je pijan. Prav nasprotno. Zabavati se da tudi brez alkohola ali z alkoholom v mejah normalnega. Ostalo se mi zdi, da se obnašaju tako kot se obnašajo mladi v njihovih letih. Želijo si dotikov, ljubezni, pozornosti in končno, tudi denarja. Lep dan. Zvončica

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. okt 2006 11:43

Jaz sem bila na blogih mal... Tamaro pljuvajo, da je kaj. Ampak ona je včer ugorovila, da se je brezveze sekirat. Pluvajo Jerneja, pa Gregata... Žige še nisem pogledala... Klemen je full faca, piše in odgovarja vsem. Res, totalen model. (Ker ostali se kar malo izogibajo kritik in pisanja...).

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

18. okt 2006 11:49

Alkohol je res grozna stvar. Jaz sem ga pri 21-ih nehala pit (potem, ko sem se ga 2x tako nacukala, da sem zgubila spomin za nekaj ur tisti dve noči). Takrat (pred dobrimi 10. leti) so me nekateri postrani gledali, drugi silili, tretji pa ploskali, ko so videli, da se da tudi brez alkohola zabavat. Še zdaj zelo redko pijem alkohol, mi ni. Si predstavljate, da bodo Barovci čez 20 let imeli dovolj velike otroke, ki bodo sigurno videli kaj so njihovi starši delali. Mene bi bilo na smrt strah. Nikakor ni na mestu izgovor, da so mladi, frej... Včeraj sem Bar zamudila (šla ven in pila brezalkoholen ) in mi je kar žal, da ga nisem posnela, ker je sigurno moralo bit zanimivo gledat "ata" Klemna . Žiga ima baje firmo, ki se ukvarja s prodajo koncertnih kart preko interneta. Lp, Asja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. okt 2006 12:03

( Pa upam, da ni nobene študentke med njimi, ker drugače ne bi delal nič...)

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. okt 2006 13:57

Jaz se pa ne strinjam z izjavo, da je vsa mladina taka. Saj tudi jaz ne živim na luni, hodim po svetu z odprtimi očmi, pa se mi tako obnašanje ne zdi vsakdanje (tudi v kak nočni lokal kdaj zaidem, da ne bo kdo rekel, da se na cesti pač vsi normalno obnašajo...) Mislim, da so Barovci izgubili nadzor nad dogajanjem... Mora bit pa tudi kriza, biti 24 ur dnevno pod nadzorom kamer... jasna

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

18. okt 2006 15:09

Ni vsa mladina taka, ampak nič nenavadnega (za mlade) ni tako obnašanje. Tile barovci niso bili izbrani slučajno, ampak so se zato morali prijaviti. Nekateri so po obnašanju še hujši od njih, nekateri so pa zaprti doma in niti nosu ne pomolijo ven po osmi uri zvečer. Seveda se slednji niso prijavili na BAR. Ponavadi je tako, da starši niti ne vejo, kaj počnejo njihovi otroci (in tudi prav je tako), pa vseeno večina odraste v normalne ljudi. Včasih imajo v življenju celo več težav tisti, ki so bili v mladosti preveč zadržani, ali pa se niso izživeli. Edina razlika med barovci in drugimi mladostniki je ta, da so oni nam na očeh, da lahko gledamo vsak njihov gib, da lahko to potem komentiramo in še napihujemo na forumih. Ne vem, zakaj je eno tako mečkanje tako škodljivo (pop je zaradi gledanosti mečkanje napihnil v seks) - meni je na primer mama pravila, da se je včasih, ko so bili bolj aktualni sindikalni izleti, dogajalo marsikaj. Nekatere (tudi poročene) ženske in moški so komaj čakali te izlete, da so si lahko dali duška in izkoristili noč v hotelih - pijača je tekla v potokih, da ne govorimo o seksu. Če bi takrat postavili kamere v sobe, bi videli še marsikaj več od navadnega mečkanja. Jaz uživam v gledanju oddaje, čeprav večino teh ljudi v normalnem življenju ne bi niti pogledala. Ne odobravam vseh njihovih izpadov, vendar jih tudi ne obsojam, saj verjetno res ni lahko živeti 24 ur pod nadzorom brez stvari, ki si jih vajen. Ne predstavljam si, da bi bila do sedmih zvečer zaprta v smrdljivem stanovanju z zakritimi okni, potem pa bi šla do treh zjutraj delat v lokal. Ti ljudje praktično ne vidijo sonca in ni čudno, da se jim kdaj vtrga... matilda

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

18. okt 2006 15:59

Ampak Matilda, ko so se prijavili, so točno vedeli kaj bo in kako.... Nihče mi nebo rekel, da se človek v takšni situaciji, ne glede na to kako težko mu je in neprijetno, pa tudi če je pijan...ne zave, da ga gleda cela Slovenija...in da o tem ne razmišlja ( ko je trezen).........ali so tako sproščeni , da na to pozabijo?? Nevem, jaz osebno, če bi se znašel v takšni situaciji , bi bil cel čas na preži...se pravi totalno nesproščen ( ali je to slabo ali ne ---nevem). Zanima me kako starši, sorodniki, prijatelji in morebitnio sodelavci gledajo na njihovo obnašanje. Mislim, da jim bo v prihodnosti še prekleto žal in si bodo želeli čas zavrteti nazaj! escada

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. okt 2006 16:39

Escada - vedeli so, kako bo. Samo teorija je eno, praksa pa drugo. Po moje jim ni lahko. (Kar pa ne spremeni mojega mnenja, da je notri ene par budal). jasna

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

18. okt 2006 16:45

Verjetno so tudi producenti ugotovili, da tako ne gre več naprej. Zato so jim pa dali prepoved pitja alkoholnih pijač (na žalost samo) za en teden. In ne glede na to, kar se je dogajalo na sindikalnih, pa kar se dogaja po domovih za štirimi stenami, jaz takšnega obnašanja pač ne toleriram (to leti predvsem na Tamaro). Vsi mislijo, da se tabuji podirajo tako, da je treba sexat na javnih mestih in se lizarit kar povprek. To ni podiranje tabujev pač pa, po mojem mnenju, kupleraj. Seveda mladi mislijo, da so "full cool" ker si delajo sezname s tisoči imeni s kom je kdo bil... kar naj... čez nekaj let bomo pa govorili o pandemiji aids-a in bojo govorili: kako je to možno? Da ne bi razglabljali o možnostih novih bolezni, ki se lahko razvijejo iz takšnega obnašanja... 18 letnica (da ne govorim kako se imajo za "cooll" 12 letnice?!) za moje pojme ni dovolj zrela, da bi se lahko šla tako odgovornih dejanj, kot je sex. Polnoletnost gor ali dol, brez pameti se ne pride daleč! Uh, tako me pa res dvigne!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti