Bar2 - za tiste ki ga gledamo

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

17. okt 2006 4:04

Se strinjam glede Tine... in punca se mi zdi zelo skulirana. Bravo Tina Lep dan in veliko se smejte

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

17. okt 2006 7:49

A ste vedeli, da je na Pop-u, po končanem programu, prenos iz spalnic Barovcev? Danes zjutraj ob 6h prižgem tv in slišim njihovo smrčanje Lp, Asja

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

17. okt 2006 8:47

Kaj pa mislite o Gašperju? Morgoče bi pa on lahko zmagal, ker je najbolj nevpadljiv od vseh in moram rečt, da tudi najbolj simpatičen. Tisti razvajeni mamini (a la Žiga in Gregor, pa Jerry tud) mulci mi gredo pa kar dost na živce. alexis

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

17. okt 2006 8:55

Meni je bil zadnjič zelo všeč tudi Klemen. Sem ga imela za nako vegetacijsko gljivo, ampak... Ne vtika se v nikogar, ni nesramen, ne opravlja, ne skače za babami in po njih... Pa argumenti, ki jih je navedel takrat v baru zvečer, so se mi zdeli tehtni. In sem ga malo drugače pogledala. ( Vsaj meni se je zdel takrat grozno nakuliran...). Tina mi je bila v redu, najboljša do zadnjič, ko je Gregatu v naročju jokala. Se mi je zdela sposobna in pametna, pol pa tak izpad. Pa po moje je bila še mal nažgana. Pol pa ni več daleč od ostalih... Mislim, čisto mimo...

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

17. okt 2006 9:09

Tina je jokala zato...ker je bila vsa prehlajena in bolna in se nasploh slabo počutla...delala pa kot budala, medtem, ko so drugi, ki so bili povsem zdravi, klepetali že 3h v baru s svojimi kolegi, namesto da bi delali...in takrat ji je vse dol padlo. Vsi tudi vemo, da je prejšnji teden naredila največ prometa od belih. Sploh pa se je umaknila v skladišče, najbližji je bil pač Gregor...ki je SAM rinil vanjo. Ko ti je hudo, vsak sprejme prvo ramo, ki je na voljo...niti najmanj pa mu ni sedela v naročju...toliko o tem.. Meni je Tina še vedno carka...skoraj vsi so že imeli krizo...enkrat pride na plan in pri Tini je blo to dokaj pozno in z razlogom. jessy6

juhica  

član od: 2.6.2004

sporočila: 53

17. okt 2006 9:32

Jess6 se popolnoma strinjam s tabo.Je pa res ,da tisti,ki imamo bar fan kartico vidimo in slisimo veliko vec,kot pokazejo v oddaji.Tako res vidis kaj se dogaja med njimi.Meni osebno gre tale Đeri strasn na nerve,ker vse po vrsit posilja v *****.Najprej se zaplete z eno avso,potem jo posilja v *****.Malo mimo!Gasper naj zmaga,ker ne glumi toliko kot ostali. Juhica

lidka  

17. okt 2006 10:44

Tina se je Gregatu sama rinila. Sem gledala s kartico. Takrat, ko mu je govorila, kok je on dober, pa kok ji pomeni, pa kok ji ob strani stoji, on jo je pa za rit grabil... Jaz čist štekam, da je imela izpad. Pa tudi tehtno je bilo, okej... (Sam sem mal preveč videla, nekaj me je zmotilo...) Drugač mi gre pa Žiga na živce, pa Jernej tudi. ( Tisto včeraj, ko se je igral sam s sabo tam v dnevnem prostoru... Tamara pa takoj zdraven, ne?)

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

17. okt 2006 11:03

Tamara je itak ena potrebna najstnica brez samozavesti, ki samo išče kako bi se lahko kakšnemu tipu priliznila. Tako je moje mnenje po vsem videnem. Pa naj se sploh ne zgovarjajo na hormone, ker jih imamo vsi pa se znamo kontrolirat. alexis

lidka  

17. okt 2006 11:12

No, v soboto se mi je zdelo neumestno od Bastjana, ko je Klemna vprašal, če njega ženske sploh zanimajo??? Halo??? (Zdaj ko on ne skače po babah, ki jih je mimogrede res na pretek, tko kot ostali, je pa čuden?) Tamara je pa... še dobr, da je tok mlada, pa ji je pol oproščeno... Po moje je samo vprašanje časa, kdaj bo ona na stolu...

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

17. okt 2006 11:24

Vanya je spraševala, če je katera frizerka. Očitno je Katja (piše danes, da je MB dobil svojo frizerko nazaj). Atina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti