Bar2 - za tiste ki ga gledamo

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

18. okt 2006 8:04

Meni se pa ta Bar zdi pod vsako kritiko. En kup primitivizma in neumnih ljudi. Pa en razvajen mamim sinko, ki niti črke S ne zna pri svojih letih normalno izgovoriti. Sramota! Dana

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. okt 2006 8:06

Kateri pa je mamin sinko? jade

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. okt 2006 8:19

Jaz pa osebno poznam Tamarino družino, smo bili sosedje. Sem presenečena nad Špelino izjavo, pa tudi nad Tamarinim početjem in obnašanjem. Bara ne gledam redno, lahko pa rečem, da si ne želim, da bi bili moji fantje kdaj udeleženi v taki oddaji, pa naj bo svetovna ali ne, pa tudi vsi mladi niso iz enega "žaklja"! Galja

bina  

član od: 13.12.2002

sporočila: 186

18. okt 2006 8:19

Včeraj zvečer sem slučajno gledala BAR. Prvič, zadnjič in nikoli več. Pod vso kritiko kako so se ga napili, hoteli tepsti in se grozno obnašali. "Prvi" bar sem z veseljem gledala s svojo 7-letno hčerko. Sedaj ji niti približno ne dovolim, da bi gledala to "sranje" (se oproščam izrazu).

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. okt 2006 8:29

Bina, saj 7 letna hčerka ob desetih zvečer že spi, mar ne? Meni so pa, priznam, smešni. Res. Midva sva z možem gledala posnetke včeraj, pa... Ne morem verjet. Sva se toook smejela, da sva skor dol padla. Tina je bila spet kul, tko kot vedno. Pa Klemen kot en ata, ki je brisla mizo, pa mal jih je pobiral. Spet zelo na mestu, če se mene vpraša... Mene zanima, kje so dobili Absint in kako? To jim je moral en prinest... ( Pa tudi ni ne vem kako dobra reklama za mladino takale stvarca...).

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

18. okt 2006 9:01

lidka je napisal/a:
Mene zanima, kje so dobili Absint in kako? To jim je moral en prinest... ( Pa tudi ni ne vem kako dobra reklama za mladino takale stvarca...).
Po moje je to tudi slaba reklama, zadaj bodo "vsi" iskali tole... Ni mi všeč

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

18. okt 2006 9:45

Kaj pa je izjavla Špela? Men je zlo všeč. Čeprav priznam, da me je njen videz pritegnil. Se mi zdi da je tako srčkano bitje. Pa Bojana tud z njenim naglasom. A berete kej bloge? Kakšne odgovore kej dobivajo? Npr. Tamara? Galja praviš, da poznaš starše. Kaj misliš kaj si oni mislijo o njenem vedenju? Ne vem, če se bom prav izrazla, ampak a so dovolj "moderni" al pa nori, da bo minilo brez posledic? Stara sem 22 let pa vendar mi ni jasno kak se lahko pred vesoljno Slovenijo tak obnašajo sploh pa pred starši, sorodniki, družinskimi prijatelji... Se počutim tak kot kakšna stara teta, ki se nad vsem zgraža! vanya

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. okt 2006 10:06

Vanya, Špela je fejst punca, izjavila pa je, da je govorila s Tamarinim očetom in ta je "baje" izjavil, da je hči polnoletna in da sama odgovarja za svoje početje! Haloooooooooo?????????? Moj sin je letos tudi dopolnil 18, pa še niti slučajno ni sposoben "odgovarjati" za vsa svoja dejanja oz. početja, oz. smo še starši vedno dolžni spremljati njihove življenjske odločitve, saj konec koncev smo družina, ki skupaj živi in ne navsezadnje se še ti otroci šolajo. Tudi Tamara je srednješolka in sprašujem se, kako gleda šola na njeno "dopustovanje med šolskim letom" v Baru???? Nič mi ni jasno! Mogoče sem pa preveč starokopitna. In če sem, sem prav srečna, da mi vse te "novotarije" grejo na živce. Galja

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

18. okt 2006 10:18

Sej res! Na to pa sploh nisem pomislala! Da je še v srednji šoli! Hmmmm, pa da ji dovolijo potencialen 3 mesečni izostanek. To je ja cel semester! Men niso pustil še dneva doma ostat, razen v opravičljivih primerih (beri bolezen ). vanya

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

18. okt 2006 10:38

Meni se pa sploh ne zdijo smešni, meni je nelagodno, ker, ko jih človek gleda takole nadelane, jih poistoveti z današnjo mladino. Iz tega bi lahko potegnila, da se današnja mladina na mrtvo opija, preklinja in mečka, kjer se le da. K sreči nimam takelih otrok, za vaše se pa še ne ve. Meni se starši resnično smilijo, sama bi se v tla pogreznila, če bi moji hčeri gledala cela Slovenija in bi se takole obnašali. V tolažbo mi je, da sta hčeri že odrasli in da so tile v baru ene posebne cvetke, kakor pravi Vanya, kje pustijo 3 mesece izostanka, naj bo to v službi ali šoli. Mi vsi delujejo kot zgube, čeprav se je včeraj Žiga hvalil, da ima posel in 4 študenti zanj delajo. Kaj pa je on? Kakšen posel je to, da te tri mesece ni? LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti