18. okt 2006 17:09
Meni bi se na njihovem mestu tudi utrgalo na vsake toliko. Ven gredo samo ob nedeljah in za 3 minute, kolikor traja pot do Bara. Niti v šoping ne morejo (smejo), vse jim prinesejo na dom. TV-ja nimajo, gsm-jev ne smejo uporabljat, po internetu lahko (po moje) surfajo samo za pop-ovih straneh oz. pišejo bloge... a se vam ne bi utrgalo? Ok, so vedeli, kaj jih čaka ampak teorija je čisto nekaj drugega kot praksa. Ponavadi sanjarimo o nečem, si delamo utvare, potem pa kmalu pademo na trdna tla. Ampak oni pač ne bodo kar tako odnehali, saj nekoga na koncu čaka 12 mio sit, zato so tudi tukaj. Včasih se mi zdi, da na to kar pozabljajo, nihče tega ne omenja (no, saj je prav) in se mi zdi, da bo BAR trajal kot kakšna Dinastija. Priznajmo pa si, da če bi bili barovci dolgočasni, se lepo obnašali, pospravljali in hodili zgodaj spat, bi bilo prokleto dolgčas gledat. Tako pa gledanost baje narašča iz oddaje v oddajo, kar seveda prinaša ogromno $$$. A ste videli koliko dobijo samo od sobotnih klicev za vroči stol???? Lp, Asja