Bar2 - za tiste ki ga gledamo

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

6. okt 2006 11:49

Petra 1 je napisal/a:
ne vem zakaj imam občutek..., da je vse to zrežirano. Mal se zamislite, prodaja ??? ustvarjanje konfliktov, ..takoj naredit sceno,na vseh področjih življenja...Slovenci smo pač taki, da si želimo konfliktov, kreganja, senzacij........ Če nekdo javno nekaj prizna, sploh ni več zanimiv....počasi bo Petra postala žrtev in bogica...ostala bo noter.
Se popolnoma strinjam s tabo, predvsem tisto o Slovencih kar drži. Ampak vseeno mislim, da Petra do sobote dobi nazaj "dober glas". Se mi zdi, da je priljubljenost dosti teže pridobit, kot pa izgubit. matilda

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

6. okt 2006 12:14

Ah, dajte, no... Saj nismo samo Slovenci takšni... Ljudje na spološno so takšni. Jaz sama se ne kregam rada, rada pa gledam kako kdo reagira v prepiru (v katerem ne sodelujem). Iz opazovanja se največ naučiš, da se potem, če se slučajno sam s kom skregaš, znaš kontrolirat in ne greš predaleč, oz. da omiliš situacijo.

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

6. okt 2006 14:01

matilda je napisal/a:
Na današnjem jutranjem sestanku mi je bil Gaber všeč, jih je pohvalil, no z inventuro jih je seznanil in glede na to koliko pijače je manjkalo, se mi je zdel potrpežljiv. potem so se vsuli nekaj proti Petri, naj se on pogovori z njo. In res, tip jo pokliče in ji začne neke take življenjske delit: ko se zjutraj pogledaš v ogledalo, kaj vidiš? In kakšna bi želela bit jutri? No vidiš, na tem delaj. Ali pa: Če boš ti stopila k njim in se jim opravičla, pa rekla, da ne boš več, da boš sodelovala z njimi, jaz ti obljubim, da se bodo začeli tisto sekundo drugače obnašati proti tebi. Pa je ona rekla, da jo je prizadelo,da so ji obrnili hrbet, jo je vprašal zakaj in je ona rekla, da je sama kriva, ji je spet svetoval, naj se opraviči in bo zagotovo drugače. To ji je vse tko mirno povedal, sploh ni omenjal vsega, kar so drugi natrosili o njej. Ne vem, tko očetovska varianta se mi je zdela. Pa še rekel ji je, da to ji ne govori samo za danes ampak za celo življenje. matilda
A res??? A ni včerej rekel Jerneju in Gregorju, da če se bo on pogovoril z njo... da ne bo dobro zanjo?! ... hahah zdej pa je tkole zaščitniški :)) MissLady

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

6. okt 2006 14:29

Res je to rekel Jerneju in Gregorju. Ker mu je Jernej rekel, če bi se on lahko z njo pogovril in je rekel, da pol bo šele hudo, (spet ena umetna drama). Gaber bi moral tudi + in - dobivat, pol bi bilo zanimivo...

Uly  

član od: 25.9.2003

sporočila: 572

6. okt 2006 14:38

Ha ha - ta bi bila pa dobra! Po moje bi kar na hitro šel ven Uly

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

6. okt 2006 16:36

Jaz pa mislim, da je Gabr hotel rečt, da naj sami poskrbijo za Petro, ne on. Saj manager pa res ne sme nadirati svojih zaposlenih, on se lahko samo pogovori z njimi. matilda

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

6. okt 2006 19:31

A ste vidle to (iz www.24ur.com): » Saj spiva v isti sobi z njo. Ponoči jo bom zaklal, pa bom rekel "kaj je zdej, pr*sica?!" Ker sem sposoben tega, ker vem kako je, ko sem živčen… In grem in jo zakoljem, pa mi ne bo več sikala, ena plehka pi*ka…« »Poslušaj me, Jerry. Ti še nekaj povem… Jaz sem fant, ki ga boli ku*ac za vse. Ampak, ko temu fantu prekipi…ko meni prekipi…Jaz sem pripravljen ubit človeka, ko mi prekipi… Ampak ne bom pustil, da mi prekipi…« Halo!!!!!!!! Pa sem mislila, da je Petra mal "čudna". Tale Žiga bi mogu letet iz oddaje zarad takih izjav. Da ga ni sram. alexis

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

6. okt 2006 19:36

te besede so danes padale od 4 ure naprej nekje ...bilo je kar vroče ozračje sploh zaradi takih besed .... sreča se je Žiga umiril in Petra šla spat zato pa pravim da bo še pestro v soboto....če ne bo kdo drug letel ven kot Petra vegeterianka

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

6. okt 2006 20:54

Alexis! To, kar si napisala je pa res hudooooo. Tale Žiga je pa res mali psiho. Tako mlad, pa tako napet in napadalen!!! Groza! Mogoče bi pa on moral letet. A je on Črni? Lp, Asja

neznan uporabnik

6. okt 2006 21:29

sam tale žiga je pa res mal prevelik psihič...lahka bi tale tut šel v soboto na stol...pa bi blo zanimivo gledat kdo bi letel...se pa strinjam z vegetarianko da bo še vrejtno v soboto zanimivo...lp lovebeyba

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti