Bar2 - za tiste ki ga gledamo

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

6. okt 2006 21:37

o marija... tole kar je Žiga govoril je pa res adijo.... sej imam občutek, da bo on naslednji teden dobival minuse zaradi teh izpadov... mamin sinko MissLady

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

6. okt 2006 21:56

Prejle sem pogledala na stran od bara...a je komu kej jasno, zakaj je žigu podpora tolk zrasla???? Sem pa bloge brala, pa ga vsi fuullll pluvajo MissLady

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. okt 2006 10:39

Po mojem je podporo dobil tako "za foro", ker folk uživa v razprtijah - da se končno spet nekaj dogaja - in ker je pokazal Petri, ampak normalnemu človeku to vse skupaj ni normalno, zato si upam trdit, da če pride danes na drugi stol, ni tako sigurno, da ostane še notr. matilda

lisicka19  

član od: 25.1.2006

sporočila: 52

7. okt 2006 11:59

V čem je užitek ogovarjat in komentirat ljudi, ki jih sploh ne poznate?

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

7. okt 2006 12:47

jade

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

7. okt 2006 13:45

Gregor pravi, da je nenormalno potreben ... In ko je plesal s postavno Špelo, je bilo res huuuuuudoooo ... Gregor je Žigi, Katji in Gašperju razlagal, da je iz dneva v dan bolj potreben seksa. Pravi, da ga ima vedno tako trdega, da mora sesti na wc, ko lula. Gregor se ne heca, čisto resno razpravlja o tem, da je to zanj sedaj veeeeeelik problem. Danes ponoči je plesal tako s Špelo kot s Tino in obe sta ga spravili v "otečeno stanje". Ko je plesal s Špelo, je čutil njeno trdo ritko ... Gregor: »Svaka čast tistemu, ki bo brez seksa zdržal vse tri mesece!« Tudi Žiga je govoril o "potrebi" in o tem, da kamera vedno za njim leti ojoj matilda

Alisha  

član od: 31.5.2005

sporočila: 48

7. okt 2006 14:11

lisicka19 je napisal/a:
V čem je užitek ogovarjat in komentirat ljudi, ki jih sploh ne poznate?
Prvič si zgrešila temo, drugič pa ne vem, kako lahko rečeš, da ljudi ne poznamo...Misliš, če ti nikogar ne poznaš, da potem jih nihče?! Alisha

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

7. okt 2006 14:12

Prihaja mu- akcija, haha...in akcija za vse nas , a ne , da bomo začel o čem govort... to je vse CASH ! Se bojim, da je vse zrežirano, tako kot v Španskih nadaljevankah...vsak ima svojo vlogo. Ne verjamem, da so vse te zadeve na njihovih zelnikih zrasle. Zakaj so določene osebe čisto mirne? Ker čakajo na svojo vlogo. Mi je pa zanimivo gledat, ker spremljam to iz gole firbčnosti...psihologija ljudi uuhhh, tema , ki nima konca. Lep dan kostanj je zunaj...zvečer pa s kuhanim v naročje pred vroči televizor Petra 1

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

7. okt 2006 15:14

A bo danes tudi Bar po televiziji? a bomo videli vroče stolčke? Punce, zaradi vas sem padla not!!! Hvala, ker nas sproti obveščate o dogajanju, tako zvem več, kot bi na TV! jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti