26. sep 2006 13:18
verjetno zato, ker se vedno najdejo taki, ki to pač počnejo...komplicirajo namreč... zamerim pač ne, draga ivonja, take malenkosti me pa res ne spravijo s tira jessy6
26. sep 2006 13:18
verjetno zato, ker se vedno najdejo taki, ki to pač počnejo...komplicirajo namreč... zamerim pač ne, draga ivonja, take malenkosti me pa res ne spravijo s tira jessy6
26. sep 2006 13:21
Ivonja, če bi natančno prebrala Vendelinine besede in moj odgovor, bi videla, da se je moj odgovor nanašal na rumeno razmišljanje in ne na rumene medije, ti so bili, so in bodo - življenje pa te slej ali prej strezni in ti obarva misli, žal prevečkrat tudi črno. Ampak zunaj je lep sonček in moje misli so mavrično obarvane rrr
26. sep 2006 15:25
Saj ni vse tako "rumeno" no. Meni se pa vseeno ne zdi posploševati in današnje mladine označevati po vzocu teh 13 mladcev v BARu. Se mi zdi, da so zdaj vsi še malo napihnjeni, ker jih pop hoče take in počnejo natanko to, kar pop hoče od njih. So izzivalni, zato da se program gleda. Mislim, da je malo takih, ki v takem tempu lahko živijo prav dolgo. Verjetno ravno tako večina od teh mladih dela preko študenta in ima bolj resne ambicije v življenju, kot žuranje od zore do mraka. To je samo avantura, ki bo trajala tri mesece. Vsak mlad si želi kakšne razburljive preizkušnje, za nekatere je to postavljanje pred kamerami. Bolj se mi smilijo tisti odrasli, ki se niso izživeli v mladosti, to obžalujejo in se na stara leta obnašajo, kot da jih je popadla druga puberteta. matilda
26. sep 2006 15:33
ja matilda ta druga puberteta je še menda hujša od prve. lep sončni pozdrav vsem
26. sep 2006 15:55
ivonja je napisal/a: |
Ne vem zakaj se vsakič ko se začne kakšna malo bolj konstruktivna debata, najde nekdo, ki predlaga naj nehamo komplicirat. Pač ne beri, če se ti zdi preveč komplicirano in brezveze. Pa brez zamere! ivonja |
26. sep 2006 15:57
Matilda, zelo se strinjam s tabo. jasna
26. sep 2006 16:08
yessy, matilda in jasna Lep dan in veliko se smejte
26. sep 2006 17:17
rozanec, sem čakala nate...k vem, da buliš tole glih tko kot jst :))) In, kdo je tvoj favorit? Kokr te poznam...bo verjetno Emil? jessy6
26. sep 2006 17:29
Nisem še tolko padla noter, se jih moram še navaditi.. je pa Emil kar fejst pobam, ja. Bar ne bom gledala vsak dan, čez vikende pa prav gotovo. Sigurno pa ne bom zamudila pluskov in minuskov ter vročih stolov. A je tvoj favorit Emil? Pa tudi Kamničan ni slab (to pa itak ) Lep dan in veliko se smejte
26. sep 2006 17:36
A Kamničan je Gašper? Nisem gledala, sem pa slišala in ga poznam. In - upam, da bo izpadel čimprej, da si bo čimmanj sramote naredil, he he. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Pistacijeve rolice