Bar ponovno

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

25. sep 2006 15:43

Pred leti je bil na MTVju Real World, tisto je bilo zame še znosno, to je pa že prevelik poseg v privatnost. Čeprav ga bom verjetno tudi sama kdaj pogledala. ali pa vsaj preklinjala, ko se bo kaka nadaljevanka začela ob čisto nečloveški uri. Loni Makaroni

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

25. sep 2006 15:55

Dragička, s tabo se pa popolnoma strinjam. Posebej to o pričakovanjih mladine. Sama sem bila zgrožena, ko sem slišala izjave nastopajočih v baru, vsaj mislim, da sem bila pri dvajsetih letih vsaj malo bolj zrela, oz. si kaj takega nisem upala na glas kričati. Ampak meni še vedno ni všeč, da se nekatere tv vsebine smatrajo za manjvredne - saj v bistvu so, ampak zakaj smo tako dvolični pri teh stvareh. Npr. tisti ki gledajo telenovele, realitije in podobno, veljajo za neumne, zato jih je sram to priznati (vsaj v širšem krogu ljudi). Po drugi strani, pa je nogomet tako popularen, da če ga ne gledaš, nisi Slovenc. Nekateri bodo rekli, sja to je šport - ja, če greš sam ven in ga igraš, ali greš vsaj ven na tekmo. No pa pustmo to, so tudi moške telenovele - npr. JAG, pa zvezdna vrata in podobno, pa se nihče ne razburja, kako lahko pa to gledate. Upam pa priseči, da vsak gleda kakšno oddajo, ki ni ravno vrhunec inteligence, kar tako, za sprostitev. Le upam, da se bomo manj delili na pametne in neumne - prav tako tudi oddaje. Kot smo se strinjali - vsak naj gleda tisto, kar mu je všeč, hkrati pa naj ne obsoja drugih, ker je njihov okus drugačen. matilda

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

25. sep 2006 16:20

Matilda, tako je! Zakaj moške telenovele? Tudi jaz rada pogledam JAG (če sem še budna), glavni igralec je tako fejst (vsaj za moj okus). Morda se bom s tem zdela komu malo..., ampak saj ni vse o treniranju inteligence (se strinjam, da mora bit tudi to), včasih je treba narediti kaj za sprostitev in ker je "toliko ljudi toliko čudi", se ljudje sproščamo na različne načine. LP katjushka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

25. sep 2006 18:27

Malce nenavadna kombinacija: ne gledaš nečesa, hkrati pa popolnoma poznaš vsebino. rimljanka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. sep 2006 19:03

Ognjič, jaz imam rada koruzo, pa tudi če sem kura.... Meni je pri vsem skupaj najbolj pomembno, da lahko izbiramo. Da mi nihče ničesar ne določa in me v nič ne sili oziroma mi nihče ničesar ne prepoveduje oziroma mi kaj onemogoča. Ne samo pri TV oddajah, rekla bi, da naj to velja v življenju nasploh. Na forumu pa si malo izmenjamo mnenja, se pomenimo, kaj si katera o tem misli in niti malo manj mi ni pri srcu nobena članica Kulslo, ki rada gleda reality show ali mehiško nadaljevanko. Pač njena izbira, to, da jaz ne gledam, pa moja. In zaradi tega nam ni treba, da si perje scufamo, tudi če katera od nas malo bolj glasno zagovarja svoje prepričanje. Mene pa sproščajo one štiri zafrustrirane gospodinje....se mi zdi, da nam je Lynette najbolj podobna oziroma najbližje, čeprav bi za čisto vsako od nastopajočih lahko našli skupno točko s katero od članic Kulslo... Grem si sama popipat perje....Mamamia mamamia

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

25. sep 2006 22:22

No, sem se ravno na gospodinje spomnila, ko si jih ti omenila, mamamia! Pri nas doma je TV bolj redko prižgan, izjema je ponedeljek. Najprej tamalidve Naša mala klinika, ki jo jaz včasih gledam, včasih ne. In potem moj čas: Razočarane gospodinje. Ne gledam jih še toliko časa, da bi se lahko s katero poistovetila, so pa tako "kruto" realne ... Čeprav kak višek kulturnega izobraževanja tudi gospodinje niso, a ne!? Ampak jaz jih rada gledam! In danes sem gledala Bar2 ene 10, 15 minut. Pa sem spet pozabila, kateri je tisti s čevlji... Da bi si ga lahko ogledala... In ne vem, mogoče jaz gledam na stvari premalo globalno in učeno ,ampak nobenega pohujšanja za možganske celice nisem opazila. Samo enostavno ni se mi dalo več gledat, pa sem ugasnila... jasna

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

26. sep 2006 0:00

rimljanka je napisal/a:
Malce nenavadna kombinacija: ne gledaš nečesa, hkrati pa popolnoma poznaš vsebino. rimljanka
Temu ni kaj dodati ... Atina

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

26. sep 2006 0:48

Jaz sem pa samo prebrala teh 5 strani. Ne bom ničesar dodala. Ste že vse povedale. Galja

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

26. sep 2006 8:19

Bravo punce! Lepo ste se razpisale in prav je tako. Temo sem odprla predvsem zato, da sedaj vem, da nisem samo jaz tista kura, ki o šovih nič ne ve. Nikakor pa je nisem odprla zato, da bi se kregale in "šinfale" ena drugo. Lepo je, da je toliko mnenj in se je debata razplamtela. Končno pa, koga veseli, naj gleda, koga pa ne, pa nej počne kaj drugega. V moji okolici skoraj vsi gledajo ta šov in me je zanimalo, ker je baje bil lanski zelo uspešen, kaj bo letos iz tega. Jaz ga ne gledam, razen če slučajno naletim na njega.Potem pa ne vem, za kaj se gre in seveda prešaltam na kakšen film. Potem pa ob filmu veselo štrikam,( pletem). Bolj napet je film, bolj hitro moje roke delajo. Ob kakšnem žalostnem pa sem se tudi že zjokala. Pol pa z mojim delom ni bilo nič. Me je pa soseda spraševala, kako da utegnem toliko v tako kratkem času naredit. Hehe, naj tudi ona med gledanjem tv štrika, pa bo. Punce, pišite in komentirajte še naprej, da bomo tisti ki ne gledamo vsaj malo na tekočem, pa obilo užitka ob gledanju kar koli že. Kyara

nenika14  

član od: 31.7.2006

sporočila: 87

26. sep 2006 8:34

Živjo, meni je pa Bar čisto v redu, pa ne zato, ker bi rada kukala h komu v kopalnico, ampak zaradi tega, ker lahko zraven marsikaj naredim, pa še nasmejem se, ko kakšno "pametno" povejo. V soboto sem tako prav fino kuhinjo zglancala, zdaj bom pa ob večerih likala zraven. Ker mi likanje ob gledanju televizije drugače ne gre. Če gledam kako nadaljevanko, Razočarane gospodinje ali pa CSI (Miami je najboljši), nočem zamuditi nobene scene in zato likanje odpade. Pa še mimogrede, 12 milijončkov je pa tudi ena fejst nagrada, tako da tisti/a, ki mu/ji bo uspelo ... saj čez eno leto nihče ne bo več vedel, kaj se je dogajalo pred kamerami, v treh mesecih zaslužiti tako vsoto pa tudi ni mačji kašelj. Škoda, ker milijonarja več ne snemajo, to je bila tudi taka instant varianta, kako do denarja prit ... meni je trikrat ratalo Naj bo vsak naš dan s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti