27. sep 2006 13:54
Glede bara se pa stinjam z rimljanko, hehe:)
O teh kandidatih žal nimam pojma, ker nimava tv-ja:) Poznam samo jumbo plakate, hehe:) Sicer pa imam glede tega malo bolj optimističen pogled: pri nas smo cela družina včasih gledali skup eno najbolj glupih nanizank - nimam pojma zakaj se je šlo, niti noben od nas, važno nam je bilo, da smo bili skup, ap da smo se smejali in jo šimfali:) Začelo se je tako, da se je mami učila nemško, potem smo morali ostali mir dat, da je slišala, potem smo šli pa še mi zraven, če že moramo mir dat - no, ko smo bili pa vsi skup pa itak da nismo dali mira:)
Še vedno se mi zdi za vse najboljše, če gremo brat, pa sestra, pa jaz gledat kak film rajši kam domov kot v kino, da se lahko menimo, kolikor nam paše, pa da zato ne trpi cela dvorana:) pri nas so to take komunikativne dejavnosti:) se zelo redko strinjamo, tako da je vedno zelo zanimivo:) zato je boljše, če vsebina ni pretežka, ker se pri tem ne moreš toliko zafrkavat, pa hecat, pa žgečkat, pa smejat, ker ti pri kakem resnem filmu potem nič več ni jasno, zakaj se gre:) tako da to so stvari, ki so narejene, da se zraven crkljaš in klepetaš - prejšnji bar sva tako gledala s fantom, fajn je bilo to, da sva takrat imela vedno čas ob določeni uri zato, da se cartava in pogovarjava. Vsebina ne igra prav velike vloge tu:)
Se strinjam z vandelino, da vsak rabi nekaj kiča, pa da ti včasih paše en dober film pogledat, da malo razmišljaš, pa da te pretrese, pa da ti ostane v spominu, pa da te prebudi, da začneš drugače razmišljat, drugič maš pa že svojih problemov poln kufer, kje se ti da še tuje gledat, pa bi rajši nekaj za možgane na pašo, če sem te prav razumela - s tem se verjetno večina strinjajo tudi tiste, ki se sicer s tisto delitvijo po zahtevnosti okusa ne:)
Veri