Bar ponovno

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

27. sep 2006 7:50

Hi,hi,kako zabavno branje! Ma kakšen Bar in drugi resničnostni šovi,Kulinarika je najboljši vir zabave! Izklopite televizorje in pojdite na Kulinariko! Naj živi Kulinarična slovenija!! Vandelina jr.,saj verjamem da si pametna in učena ženska,ampak jaz tvojega pisanja čisto nič ne razumem.Sem žal pač le neuka uboga gospodinja,ki se v svojem življenju ni imala priložnosti naučiti angleško.A bi lahko prosim naslednjič pisala v preprostem ljudskem jeziku ali pa pod svoje pisanje naredila slovarček strokovnih izrazov in tujk,da bom vedela,kaj pravzaprav si sploh hotela povedati. Se opravičujem,ker sem zašla s teme! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

27. sep 2006 8:02

Marjetka cvetka se podpišem pod tvoj komentar. LP! fakin712

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

27. sep 2006 8:08

Marjetka cvetka je napisal/a:
Hi,hi,kako zabavno branje! Ma kakšen Bar in drugi resničnostni šovi,Kulinarika je najboljši vir zabave! Izklopite televizorje in pojdite na Kulinariko! Naj živi Kulinarična slovenija!! Vandelina jr.,saj verjamem da si pametna in učena ženska,ampak jaz tvojega pisanja čisto nič ne razumem.Sem žal pač le neuka uboga gospodinja,ki se v svojem življenju ni imala priložnosti naučiti angleško.A bi lahko prosim naslednjič pisala v preprostem ljudskem jeziku ali pa pod svoje pisanje naredila slovarček strokovnih izrazov in tujk,da bom vedela,kaj pravzaprav si sploh hotela povedati. Se opravičujem,ker sem zašla s teme! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Marjetka, ne sekiraj se, jaz sem pa iz kmetov, pa tudi ne vem zakaj gre Lep dan in veliko se smejte

jessy6  

član od: 13.2.2006

sporočila: 764

27. sep 2006 10:06

rozanec je napisal/a:
Marjetka cvetka je napisal/a:
Vandelina jr.,saj verjamem da si pametna in učena ženska,ampak jaz tvojega pisanja čisto nič ne razumem.Sem žal pač le neuka uboga gospodinja,ki se v svojem življenju ni imala priložnosti naučiti angleško.A bi lahko prosim naslednjič pisala v preprostem ljudskem jeziku ali pa pod svoje pisanje naredila slovarček strokovnih izrazov in tujk,da bom vedela,kaj pravzaprav si sploh hotela povedati. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Marjetka, ne sekiraj se, jaz sem pa iz kmetov, pa tudi ne vem zakaj gre
= strinjanje jessy6

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

27. sep 2006 13:09

Na kul-slo zahajam predvsem in samo zaradi kulinarike, pa mi vseeno ni dalo miru.
Vendelina jr. je napisal/a:
A ta tema je še odprta - oziroma, diskusija se je razvila..... Kavelj 22 pa je v tem, da "rumeni" ljudje ne vedo, da so rumeni.... S tem, da če je nekdo rumen pri 62-h, ni hudega, nekakšna penzija ga bo že našla, za kruh, mleko in položnice bo, Če pa je nekdo rumen pri 20-h, je pa zelo majhna verjetnost, da bo z rumeno držo prišel do svojega 62-tega leta...... Vendelina jr.
E, jaz pa se podpišem!

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

27. sep 2006 13:41

mamamia je napisal/a:
Kot me razpenijo reklame nemškega tipa za mehčalce in pralne praške....Kot da se jaz s svojo prijateljico res nimam kaj drugega za pogovartjat kot o tem, s kakšnim praškom perem pulover. Ali da mi mož svetuje, zakaj je moje perilo pretrdo...Naj on skrbi, da je trdo nekaj drugega, ne pa perilo... In me imajo proizvajalci dobesedno za idiota.... mamamia
hehe, mamamia, tu se sicer čisto strinjam s tabo, ampak morala bi videt zadnjič moja dva starša: praznovali smo bratcev rd in sta se pogovarjala o madežih na prtu. Oče se jih je namreč lotil z belilom, ki je seveda odstranilo madež, ampak tudi barvo - prt je svetlo moder, ker ima vse v modrem, (pa še celo jaz sem ga zašila, hehe:)) pa mu je mami razlagala, da tega se ne sme, pa kateri prašek je pravi, pa kaj mora dat najprej gor, da gre dol, pa tako naprej (če zdaj napišem znamko, me bo še kdo najagal, hehe, bom rajši bolj anonimno;) - mislim, bila sta kot iz reklame! Direkt! Samo da tam navadno ne razlaga bivša žena na družinskem pikniku bu bivšemu možu, ki si zdaj sam pere, kako pa kaj... Bi bila pa taka reklama sigurno bolj zanimiva:) Mogoče je za poizkusit, predlagaj, ti si bolj pri medijih doma:) Ostali (bratec, sestra, fant pa jaz) smo se pa režali ko pečeni mački, da ju moramo posnet, pa nest na tv, hehe:) zadnjič mi je pa fantova mami razlagala, da se zdaj s temi praški za barvasto perilo res ne zapere več toliko kot včasih, naj probam, sicer je rekla, da so vsi taki dobri, ampak je bila tudi zelo prepričljiva:) Veri

Veri  

27. sep 2006 13:54

Glede bara se pa stinjam z rimljanko, hehe:) O teh kandidatih žal nimam pojma, ker nimava tv-ja:) Poznam samo jumbo plakate, hehe:) Sicer pa imam glede tega malo bolj optimističen pogled: pri nas smo cela družina včasih gledali skup eno najbolj glupih nanizank - nimam pojma zakaj se je šlo, niti noben od nas, važno nam je bilo, da smo bili skup, ap da smo se smejali in jo šimfali:) Začelo se je tako, da se je mami učila nemško, potem smo morali ostali mir dat, da je slišala, potem smo šli pa še mi zraven, če že moramo mir dat - no, ko smo bili pa vsi skup pa itak da nismo dali mira:) Še vedno se mi zdi za vse najboljše, če gremo brat, pa sestra, pa jaz gledat kak film rajši kam domov kot v kino, da se lahko menimo, kolikor nam paše, pa da zato ne trpi cela dvorana:) pri nas so to take komunikativne dejavnosti:) se zelo redko strinjamo, tako da je vedno zelo zanimivo:) zato je boljše, če vsebina ni pretežka, ker se pri tem ne moreš toliko zafrkavat, pa hecat, pa žgečkat, pa smejat, ker ti pri kakem resnem filmu potem nič več ni jasno, zakaj se gre:) tako da to so stvari, ki so narejene, da se zraven crkljaš in klepetaš - prejšnji bar sva tako gledala s fantom, fajn je bilo to, da sva takrat imela vedno čas ob določeni uri zato, da se cartava in pogovarjava. Vsebina ne igra prav velike vloge tu:) Se strinjam z vandelino, da vsak rabi nekaj kiča, pa da ti včasih paše en dober film pogledat, da malo razmišljaš, pa da te pretrese, pa da ti ostane v spominu, pa da te prebudi, da začneš drugače razmišljat, drugič maš pa že svojih problemov poln kufer, kje se ti da še tuje gledat, pa bi rajši nekaj za možgane na pašo, če sem te prav razumela - s tem se verjetno večina strinjajo tudi tiste, ki se sicer s tisto delitvijo po zahtevnosti okusa ne:) Veri

Veri  

27. sep 2006 13:55

"If it makes you happy it can"t be that bad..." (Sheryl Crow) Veri

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. sep 2006 14:58

Da ne berem vsega,kaj to je taka oddaja tipo Reality Show? Da se jih prijavi 20, pa preživijo skupaj tri mesece in zmaga tisti, ki ne tepe nobenega? Nisem vedela, da tudi pri nas tole predvajajo lp Anamarija

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

27. sep 2006 15:10

Ja Anamarija, na žalost predvajajo. Včeraj sem preklopila na Pop, da vidim to veleopevano čudo od čuda; So snemali enega tipa, ki se je tuširal, dve bejbi pa sta ga umivali po hrbtu. Svašta! Ne vem kaj je pri tem tako zanimivega da bi se splačalo gledat?! Potem so pa vsi skakali drug po drugem in vpili kot živali... Ja res je, vsak ima svoj okus in vsak naj gleda kar hoče, a jaz pravim: "Ne hvala!" ivonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti