25. sep 2006 15:24
Škoda besed za kaj takega - ŠOU. Ne morem rečt, da se strinjam z Mamamio, Nena-morje, Vendelino, ker sem takoj znorela, ko je bila ta tema odprta hotela zinit, zaupit, se zadret... ampak, pravite, da vsak ima svoje mnenje. O.K, imejmo ga.
Žal mi je te mladine, ki je nora na te stvari. Imam občutek, da jim je smisel življenja ŽUR, ŽUR in še enkrat ŽUR. Kaj si predstavljajo, da bodo res za pet let postali bogati, da jim ne bo treba it v službo? Valjda, doma pa živet staršem na grbi.
Če že tukaj govorimo, potem ni samo "Šou", so tudi "sapunice" raznorazne nadaljevanke (španske, mehiške...). Jaz dobim ošpice tudi pri tej "najbolj pomembi stranski stvari na svetu", (beri - nogometu), ampak vem, da bi me nogometni mogotci čas posla poteptali... (dva imam celo doma).
Saj vem, da so komercialne televizije in nam vse ponujajo... Navedla sem zgolj stvari, ki mene strašno strašno motijo na TV-ju, ampak, kaj čmo. Ena zgoraj je rekla, da je tipka na daljincu prav za to namenjena. Jaz od TV-ja pobegnem na kulinariko, pa smo si kvit.
Pozdravček!