27. sep 2006 15:22
Veri je napisal/a: |
"If it makes you happy it can"t be that bad..." (Sheryl Crow) |
27. sep 2006 15:22
"If it makes you happy it can"t be that bad..." (Sheryl Crow) |
27. sep 2006 20:00
Jaz pa mislim, da je to ena ful brezvezna oddaja, v kateri se vedno najde ena pametna oseba, tako kot pri Big Bratheru na rtl televiziji, pa se cemrijo , pa tam neki nori delajo da se polublajo, pa bla bla, bla, ful brezveze. DELAPI
27. sep 2006 20:47
Zakaj pa potem gledaš, če je tko brezveze? Ker drugače ne bi vedel, kaj vse se dogaja...če ne bi gledal...a ne? jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 27. sep 2006 20:47:34
28. sep 2006 3:52
Jessy, z jezika si mi vzela Saj nihče nikogar ne sili, da mora gledat. Lep dan in veliko se smejte
28. sep 2006 7:19
"If it makes you happy it can"t be that bad..." (Sheryl Crow) Veri |
28. sep 2006 8:39
Jaz pa gledam to oddajo in se mi zdi zelo zanimiva. Ostali pa, če takih oddaj ne marate gledati, ne komentirajte da ni v redu ali da je brezvezna. Glejte kaj drugega ali pa se prepustite svoji domišliji. Lep šončni pozdrav miia
28. sep 2006 10:59
Jaz sem pa sinoči slučajno preklopila na to oddajo in sem jo (ravno zaradi tele debate) celo kakšnih 15 minut gledala......... Kaj naj rečem Miia.......... Dejstvo je, da je nikoli več ne bom gledala (kot tudi ostalih resničnostnih oddaj ne). To pa zaradi tega, ker se mi zdi totalno plehka, celo topoumna. Gledat za zid 20 ljudi, ki jih niti ne poznam, niti me ne zanimajo. Se sprašujem, zakaj? Dokler bo demokracija, si bom vedno vzela pravico na glas povedat, da se mi zdi Bar brezvezen..... In seveda, pustila pri miru vse, ki radi gledate dotično oddajo........ To je moje skromno mnenje........ Lep dan vam želi zvitorepka
28. sep 2006 13:56
Marjetka cvetka je napisal/a: | ||
|
28. sep 2006 14:38
ker je toliko govora o stvari, sem včeraj pogledala oddajo še jaz - malo, nisem zdržala dolgo. Sem starejša gospa in ne mi zamerit če vprašam - a se mladi običajno obnašajo tako prostaško? Mislim - tipi so se ravno spoznali na videz, pa se kar šlatajo in punce z razkrečenimi nogami legajo pod tipčke? Ali je to morda fora, da bi gledalce spravile na svojo stran - češ, poglejmo kaj vse si bo punca še upala narest pred kamero? Zelo verjetno te reči ne bom gledala, ampak resnično me zanima vaše mnenje - pa ne bit nesramne, prosim - sem hitro prizadeta. Lisa
28. sep 2006 14:58
Ne Lisa ,to kar se dogaja v Baru ni fora ampak resničnost-res si vsega upa ta mladina.Sem gledala zadnjič ,ko so v roki imeli vsak svojo litrsko steklenico,ter se veselo šlatali ,ter si šepetali kaj vse bi lahko počeli.Doma imam dva najstniška sinova ,in enemu zvoni mobitel večkrat na dan-kličejo seveda 15-letnice,včasih mu je že vsega dovolj in celo meni potoži....ni kaj v naših časih so fantje naredili prvi korak,zdaj ne veš več kdo je kje. Lisa upam da nisem napisala nič slabega. kuharca37Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Tajski rdeči curry