Otroška kozmetika

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. sep 2006 13:14

Saj to je življenje, Jernej. Glede na to, da imaš že nekaj časa piko name, od tistih bortovnic naprej, ki jih kar ne moreš prebolet. Je pa najboljše, da sploh ne pišem več, ne? In nikoli, ampak res nikoli nisem govorila, da sem popolna. Pa tudi avta nimam ne vem kaj, pa gozda tudi ne. Pa vseeno ne nabiram in ne pasem naokoli svoje požrešnosti. In še zdaleč nimam vsega in si tudi ne morem privoščiti vsega... In tudi jaz kje prišparam, pa kja drugje porabim. Pač razpolagaš z vsoto denarja, ki jo imaš vsak mesec. In Jernej, tukaj ti zganjaš fovšarijo. Jaz sem samo hotela povedat, da za tista dva jurja ne bom šparala na kremi, ki jo kupim za otroka. In ni treba strašit ljudi, da je not vse čez 10.000, ker ni res. Razen, če nočeš, da kdo tja stopi. Da ne bo preveč snobov na tvoji kulinarični strani? Pa še to, punce bi to sprejele kot nasvet. Nobena ni drezala v to. Začel si ti? Zakaj že? Pa Just ni za snobe, ker je tudi med dražjimi, ali pa ga ti ne poznaš in nisi komentiral? Ali pa zato, ker ga uporablja še ena uporabnica foruma? Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 18. sep 2006 13:19:11

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

18. sep 2006 13:18

Plenice: zamenjali smo jih že kar nekaj, ampak so zadnji 2 leti in pol obvezno DM-ove, Mullerjeve ali Hoferjeve. Ritki jih prenašata, cena je pa tudi ugodna. Hladilno mazilo: na začetku Wundsuch creme od Bubchen ampak se je spremenila in je zadnje pol leta kar Solea. Dude: Nuk, Nuk, Nuk. Stekleničke: Avent, nato magični lonček (ki ni nič magični, ker teče od vsepovsod) Za rdečo ritko: če je kriza Praška pasta ali Tea tree krema. Za mrzle in vetrovne dni: Bepanthen (roza) krema Za lase: Johnson"s no tear - tisti z Rožmarinom (al nekaj takega) Za telo: Bubchen ali tisti od DM-a Za prehlade: od Justa materina dušica Lp, Asja

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. sep 2006 13:33

Şe strinjam glede magičnega lončka, pri nas je tudi magično puščalo okoli ali pa, če si malo preveš zašraufal ni hotlo teči. Sem pa mislila, da ga samo jaz ne znam uporabljati. jade

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

18. sep 2006 13:39

Moja dva sem pa že od 5. meseca dalje naučila piti iz kozarca ali skodelice. Malo je sprva teklo okoli, a kaj kmalu pogruntajo, ti naši mladički, kako treba. je bilo fino, če smo šli kam na obisk, ni bilo treba vlačiti s sabo nobenega lončka ali steklenice. Hitro sta oba ugotovila tudi, kako piti iz tistih plastenk z "dudico" (voda, sokovi ipd.), kar lahko kupiš v vsaki trgovini ali črpalki. Atina

AK  

član od: 5.1.2006

sporočila: 112

18. sep 2006 14:02

Jade, pozabila sem napisat babylove planice. Še dva sodelavca sta mi rekla, da uporabljajo babylove planičke, ker so ful fajn. Pa tudi moja sestrična jih uporablja in je tudi ful zadovoljna z njimi. Lp! AK

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

18. sep 2006 14:18

Opa, tle se razpravlja o kremah za katere nisem še nikoli slišala..Ja, živim na Primorskem, mi si kožo mažemo s slano vodo.. Kar me pa najbolj preseneča, je to, da vi uporabljate kozmetiko-kremo za dojenčke, otroke? Ali sem morda narobe razumela? Kakšno kožo pa bo imel ta otrok ko bo toliko star kot jaz? lp Anamarija

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

18. sep 2006 14:22

Ja saj jih je mende treba z nečem umit in namazat pa ritko namazati, da ni rdeča. A si ti svoje samo z vodo umivala? Je pa prav hecno kako vsaka babca drugače reče, pride prva in reče samo s trdim milom umivat in mazat z oljem, druga pa reče umivat s kopeljo in mazat z mlekom za telo. In pol bodi pameten kaj je bolje? jade

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. sep 2006 14:23

Anamarija1 trgovina je tudi v Portorožu. Da ne boš kaj zamudila.Velik delež je naravnih sestavin notri, se pravi po kvaliteti boljša kozmetika, ali kreme, da boš bolje razumela, kot kake nabite s kemijo. In kremica, ki vsebuje 40% kokosovega masla in 60% Karitejevega, brez barvil, parfuma in... Po moje ni tako slaba izbira za otroka... Da bi pa otroka na vetru mazala s slano vodo, pa res še nisem slišala... Jade, jaz sem jo do enega leta umivala samo s trdim milom. Enkrat na teden s šamponom. Tudi mazala sem jo z oljem dolgo časa. Še zdaj jo enkrat na teden, ker se mi zdi, da ima lepo kožo, ki ni suha. Enkrat na teden je pa losijon na vrsti. Izmenično, olje in losijon. Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 18. sep 2006 14:33:29

tamara1  

član od: 10.11.2005

sporočila: 109

18. sep 2006 14:58

Moja sestra je tudi predkratkim postala mamica. Ona svojega malčka neguje po obrazu z svojim mlekom in mali ima tako lepo čisto kožo da ne moreš verjet (star 10 dni). Drugače si poglejte naravno bio....... kozmetiko od lavere. Danes je bil v Financah članek prav o kozmetiki, zanimivo ... med ostalim tudi o deodorantih tamara1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti