16. sep 2006 10:11
Ja slabosti so minile hvala bogu, ker sem se objemanja saj veš česa že reees naveličala. Zdaj me matrajo druge stvari. Krči v nogah, zelo boleč kolk, ampak veselo gremo proti januarju.
Je pa treba pogruntati pravo velikost pleničk, jaz sem mojima dvema vedno dala večje kot je bila njuna kilaža, če so premajhne potem pa pušča.
Imamo pa sedaj mullerjeve, so skoraj pol cenejše od dm ovih ampak kljub temu zelo kvalitetne. Sem bila kar presenečena.
Pampers, hugiies, linostar in ostalo kar se da dobiti pri nas, pa mi niso bile všeč.
Kozmetiko uporabljam še vedno vse od bubschen, če katero zanima je ta kozmetika nekaj cenejša v mullerju, do sedaj sem kupovala v dm, pa sem zadnjič ugotovila, da je muller cenejši. Prav tako imajo fajn mokre robčke za ritko in moker wc papir za otroke, cena je pa zelo ugoda, kljub temu je dobre kvalitete. Če še nimaš modrčkov za dojenje sem videla v mullerju, da so nekaj čez 2000, tudi zelo ugodno. Vse pa imajo tam v kleti kjer so plenice in otroška kozmetika ter sladkarije (mimogrede tavelike milke so bile 450 tolarjev, veliko ceneje kot v trgovinah).
Dudo ima sinek nukovo že od začetka. Flaške sem imela aventove pa nismo skoraj nič uporabljali, ker sta bila kot 2 telička
skoz pri mamici.
Sem pa sedaj gledala nuby dudice, me zanima, če jih ima katera in kako se obnesejo.
Aha pa tudi lumpi hladino mazilo je zelo v redu. Uporabljamo za ritko izmenično lumpijevo, od bubschna, če pa je ritka kdaj rdeča pa bepanthen.
jade