17. sep 2006 8:30
Lidika kje pa kupuješ te žaubice iz karitejevega masal, ali je to kolekcija prav za otroke? In kje kupiš to kozmetiko Loccitaen ? jade
17. sep 2006 8:30
Lidika kje pa kupuješ te žaubice iz karitejevega masal, ali je to kolekcija prav za otroke? In kje kupiš to kozmetiko Loccitaen ? jade
17. sep 2006 11:16
jade, Loccitan je v BTC City Park prav posebna trgovina, kjer imajo samo njihovo kozmetiko. Nekateri pravijo sicer, da so prodajalke neprijazne. Trgovine so sicer tudi v Avstriji. O tej otroški kolekciji ti bo pa kdo odgovoril, ki kupuje pri njih. Sicer so pa cene take, da redko dobiš kaj pod 10.000 SIT. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. sep 2006 11:31
Aha hvala, se vidi, da redkokdaj grem v LJ, pa ne poznam trgovin. jade
17. sep 2006 12:57
jadde, tudi jaz sem uporabljala otroško mazilo za ritko od Galenskih laboratorijev...sedaj to dobiš pod imenom BebiVal...kar se tiče dudk in stekleničk, sem imela vse od Aventa...in so dobre, ker so silikonske se dobro obnesejo tudi med prekuhavanjem...pleničke pa takole: takoj na začetku sem imela Huggies pleničke, in jih moram res pohvalit...potem pa se na žalost niso več dobile in smo uporabljale Pamperske...tudi dobro, za ostale pa ne vem, edino takrat so se dobile ene kao Linostar..in pravi poraz, koža na ritki je po dveh dneh postala sama rdečina in mazoljčki...in potem smo bili do konca pleničarskega obdobja na Pampers sensitiv. Kozmetika od Bubchna je tako tako, oljna kopel za male male dojenčke je bila kar v redu, vedanr pa mi je kasneje kreme za telo in obraz ena otroška dermatologinja odsvetovala...je imela malčica suho kožo, in smo se umivale z eucerinovim izdelkom - oljna kopel, drugače pa smo imeli večino reči kar od Nivee, in jih imamo še sedaj pri 6h letih. Je pa vseekakor bolje uporabljati trda mila, kot tekoča, saj se trda veliko bolje sperejo s kože. Pa še naprej lepo pričakovanje jasna
17. sep 2006 15:49
No vsekkaor so kreme različne in prav tako kože naših dojenčkov. Pri nas doma Nivea sploh ne pride v poštev, smo od njihovih izdelkov "flekasti" od moža do otroka vsi po vrsti, zato jaz o njih samo najslabše. Glede otroške kozmetike sem se odločala najprej po mojem načelu-kupuj v lekarni. Pri nas pohvalimo Bubchen (imamo vse od njih od prvega dne ko se je naš starejši rodil) in Vichy (za otroke imam od njih kreme za in po sončenju). Pohvala gre tudi Eucerinu. Nekaj imamo tudi od Justa. Pri plenicah nisem nikoli prav preveč testirala. Od začetka Pamperske, pa smo se že pred drugim rojstnim dnevom odvadili lulanja, tako da sedaj ko čakamo novega člana ne bom nič drugače odločila-Pamperske. Je pa res, da je najbolje da sam preveriš, stestiraš in ugotoviš kaj komu paše in kaj ne. ANJA
18. sep 2006 7:30
Ja nivea kozmetike tudi jaz ne uporabljam, ker je imela hči alergijo na njihovo kremo za ritko, je ratala vsa pikasta, potem pa je nisem več uporabljala. Imamo pa bubschen že od vsega začetka pri obeh se je fajn obneslo. Pampers pleničke pa nam ne odgovarjajao, ker so dolge in ozke in rade tiščijo sploh, če je otrok dojen in s tem malo bolj zalit. Če pa vzameš prevelike pa pleničke segajo previsoko čez trebuh. Pampers sensitive so bile kar v redu ampak cena je pa bila kar malo pretirana pa še samo v dm se jih je dobilo, jaz pa nobenega nimam v bližini. Moja dva sta bila kot žogice tam do 1 leta. jade
18. sep 2006 8:43
No, Jade, prodajalke so včasih prjazne, drugič spet ne. Jaz res v Avstriji raje zavijem še tje, pa v kakšno drugo trgovino tudi. Aja, pa ker Jernej trdi, da so trgovine tudi v Avstriji. So tudi v paleti drugih držav. In kremica iz kokosovega masla in karitejevega stane okrog 4.000 sit. Mila naravna iz karitejevega masla so nekaj čez 1.000 sit, medovo pa je nekaj čez 800 sit. Kremica za obraz iz 25% deležem karitejevega masla je 6.600 sit. Seveda to uporablajva obedve v zimskem obdobju. Toliko o cenah, da te ne bo Jernej prestrašil... Ni vse kar 10.000... In še vedno trdim, da prodajalke glede na ponudbo, kvaliteto izdelkov, in navsezadnje ceno, niso najbolj prijazne. Darila dobiš nad porabljenim zneskom 10.000, 20.000.... Če te ne izpustijo... In to mene moti, ker te kar izpuščajo...
18. sep 2006 8:53
Kar ni 10.000 SIT je pa v mikroskopskih embalažah ali pa takšne stvari, ki se hitro potrošijo, denimo milo ipd. Pred časom, ko sem malo gledal, sem videl, da je treba normalne cene nekako z 2.5 pomnožiti da dobimo ceno v Loccitanu. Res se pa ena mini krema za veke najde tudi za 1000 SIT. V bistvu je vse, kar sem hotel povedati, da je trgovina nekoliko za višji razred (da ne uporabim izraza zasnobirana) iin temu primerne so tudi cene, tako da je prav, da se tisti, ki ni navajen pripravi, da ga potem ne odnese takoj ven Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. sep 2006 9:57
zdaj pa res moram iti pofirbcati v tisto trgovino. Ja cene imajo pa res konkretne kot vidim. Pa je ta kozmetika res 10x boljša od druge, ker je tudi taka cena ali je pol cene vredna firma? Saj glede šparanja se res ne morem pohvalit (še dobro, da mož pojma nima koliko kaj stane). Ampak za tak denar bi te morali zraven še najmanj nafutrat. se pravi kolikor razumem je to kozmetika za celo družino ne samo za otroke? Hvala lidka in jernej. jade
18. sep 2006 10:35
Ja Jade, za celo družino imajo ;-) Eni pravijo, da je toliko boljša, žena je dobila mazolje po tistem, kar sem ji kupil (vanilijeva krema za telo). Tako da... cena ni vse, poskusi kako ti paše. Če hoče pa cela družina imeti vso kolekcijo od njih, moraš imeti pa tudi konkretno plačo. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto