Otroška kozmetika

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

23. sep 2006 13:56

Eh punce, take "opevane sestre" je najbolj ignorirati...to še najbolj boli! ANJA

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

23. sep 2006 16:41

Atima, timijanova(materina dušica) kremica pri prehladih res pomaga, preizkušeno, pa tea tree prav tako. Meni je pa zanimivo prebrat kaj vse ljudje uporabljajo, od krem do plenic,... Zato ne obsojam Lidke, pač ona si lahko privošči, oziroma njej veliko pomeni, da ima dobro kozmetiko, eni pa damo raje kakšen tolar več za kakšne čokoladne pribolške, na obleko, obutev,... Vsak ima svoje prioritete. Se pa strinjam da je veliko družin, ki so na robu preživetja in včasih ko pogledam izpisek iz banke, se pošteno zamislim. Vsa čast jim!!! Pa prosim ne se jezit nad mojim razmišljanjem. Prejšnji teden smo bili na otroškem bazarju in sem bila kar malo razočarana nad razstavljalci. Pričakovala sem več različnih proizvaljalcev otroške kozmetike, obutve, obleke,... Pri našemu malčku imamo že od samega začetka probleme s čeveljčki, ker ima zelo visok nart. Kupujem jih v cicibanu. Zelo bi bila vesela, če bi mi priporočili še kakšno drugo "firmo", da bi si pogledali njihove izdelke. marelica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

23. sep 2006 21:32

Davnih 9 let nazaj:pleničke pampers-ponje smo hodili v Italijo,bile so cenejše in tudi boljše,penathen kremo za ritko,za suho kožo mandljevo olje iz lekarne,občasno otroški puder-borotalco,oljno kopel od jonsona,bubchen šampon,pampers robčke,potem pa mislim da se zbirka konča.Pa ob prehladih sem ji prsni koš mazala z vicks mazilom-tašča zrihtala iz Švedske. Bernarda

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. sep 2006 14:55

Draga opevana sestra in še ostale lastnice teh "finih in tako cenenih" parfumčkov in nakitov, za katere je vse ostalo samo samo šit in sploh... ter trgovine, ki nimajo vsaj meterskega tujega imena - en sam šoder.... Eno je fovšija, drugo je baharija. Eno je kaj si lahko kdo privošči, drugo je kaj potrebuje ali se s temu pred ostalimi ven meče. Eno je če si nekdo stvar kupi z denarjem, ki je zanj že v življenju kakšen žulj dobil, drugo pa če mu je ta denar kar tako iz neba priletel. LP Matjaž PS Pa še tole draga opevana asestra. Prvo poslano sporočilo, pa smo že vsi na tem forumu z urednikom vred neki cepci, ki imamo nekaj proti tebi. Ja koliko listovsi pa si že obrnila v svojem življenju, in kolikokrat ti je bilo sploh v življenju potrebno zavihati rokave ali pa na vroče se odžejati. Pa ne zopet, eni imamo pač v življenju takšno srečo... ! Imate jo, samo ne prigarano s svojimi žulji. Saj ne da ti privoščim, mogoče ti bo pa v življenju še kdaj potrebno pljuniti v roke in ti bo takrat jasno ali se splača gledati na stvari, da so kaj vredne samo takrat ko cena kriči koliko veljajo ali pa tudi, da o kvelliteti govori tudi tist nepomemben droben tisk na hrbtni majhni etiketi.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

25. sep 2006 15:14

Matjaž, ne drži čisto, kar pišeš... Tudi ti se po tvoje bahaš, da hodiš na jago, ki si je mnogi ne morejo privoščit. Ali pa so iz mesta, pa ne morejo... in nimajo denarja... Pa kako pečeš klobase v hosti? Kaj pa tisti, ki hoste nimajo? S tem vzbujaš komplekse tudi ti. Pa preberi si vse poste, zakaj je sestra tko napisala. ker je urednik začel spraševati, koliko zasluži in koliko nepremičnin ima. On sam... Pa je tebe kdaj vprašal kaj podobnega? Kako bi se ti počutil? Mene pa obsodil, da imam preveliko plačo... Glede na to, da je forum odprt, pa da nikogar direkt ne žalim, ne govorim psovk in ne vem kaj še vse. Poleg tega še plačujem Pluskota in s tem podpiram KulSlo strani ne rabim takega odziva urednika. Če mi pišeš ti, da se baham in ti ni všeč je eno, če se vtakne urednik, je drugo. Pa ti me nisi spraševal, koliko zaslužim. Si pač povedal kaj misliš, pošteno. Drugič ne sprašujte, kaj uporabljamo, ker gre nekaterim preveč v nos. Če je Loccitane, je vojna, če je Just, je okej, če so eko plenice tudi noben ne trzne, pa verjamem, da so dražje od ostalih. Za te pa še jaz nimam denarja...

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

25. sep 2006 15:18

Kakšne pa imate izkušnje s Sparky plenicami? Pri nas jih je Vesna včeraj po hitrem psotopku vrgla v kanto, še neuporabljene, da ne bo nesporazumov. Zdaj testirata z Nejcem tiste iz Muellerja. Loni Makaroni

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

25. sep 2006 15:26

Lidka pardon. Ne hodim na jago in tudi jager nisem. O tem nisem še nikjer napisal. Klobase pa res pečemo v gozdu, ampak takrat ko v gozdu delamo drva, da malo prihranimo in ni potrebno kupiti kurilnega olja.... V tem je razlika. Sorči ne streljaj na pamet, kadar "misliš" da si užaljena. Ko mački na rep, pač zamjavka. LP Matjaž

lidka  

25. sep 2006 15:27

Loni, a niso bile v redu, ali kaj? ( Moja žemljica je pa včeraj 1. v kahlico tri kapljice naredila!!!, moram povedat, ker sem bila toook vesela...)

lidka  

25. sep 2006 15:31

Matjaž, da ne bi debatirali, da je imela tamala alergijo, potem pa smo iskali maže, ki bi ji kar najbolj odgovarjale. Gleda na to, da te, očitno predrage, zato so kamen spotike, ki odgovarjajo meni, odgovarjajo tudi njej. Nobena od punc se ni oglasila, pač pa Jernej... Malo poglej... Tudi ti ne streljaj na pamet.

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

25. sep 2006 15:40

lidka, Nejc ima ritko čisto vneto, in to tam, kjer je elastika. N vsakem hlebčku dolga rdeča črta. kar se pa kahlice tiče, smo se poleti prav režali, ko je hodil okoli s kahlico in delal, kot si ti rekla, pikice. Potem pa je enkrat zraven pikic padel še kakec in se je revež tako ustrašil, da je trajalo več kot mesec, da je šel spet na kahlico in to na drugo. Slona ne mara več. Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti