9. mar 2008 9:47
Le Crystall naturel, roll-on. Brez vonja in učinkovit, dolgo sem iskala takšnega!
9. mar 2008 9:47
Le Crystall naturel, roll-on. Brez vonja in učinkovit, dolgo sem iskala takšnega!
9. mar 2008 9:54
velja za moške: kaj pa če ne uporabljate nič, sem ter tja kakšno tuširanje ( pa ne prepogosto, recimo na 15 dni ) in čisto nič drugega. Imeli boste pristen vonj po švicu, pardon po moškem.
ežoj
9. mar 2008 18:58
Jaz imam 2 in sicer: Naturally fresh deodorant cryistal roll-on in aloevolution od zuccari-ja. Oba sta na naravni osnovi,...vendar: nekaj časa sta mi pomagala, potem pa, kot da bo se telo navadilo nanj in zopet neprijeten vonj. Vsi ostali: Nivea, Dove in podobno niso vredni niti 1€. A ima kdo kakšen nasvet, da ima isto relativno močan vonj. Drugače mi je pa tale naturally fresh... kar dolgo pomagal, najprej sem imela sprej, sedaj imam roll-on, pa se mi zdi sprej boljši. Drugače pa moj fant zelo priporoča od l`occitana (upam, da sem prev napisala). Jaz imam njihovo kremo za obraz in mi je tudi super. lp tamara
10. mar 2008 8:40
Malo sem prebirala vašo debato glede deodorantov in bi rada samo pristavila piskerček. Iz lastnih izkušenj naj povem,da tile aluminiji niso tako nedolžni,kot pišete nekatere. Dolgo sem uporabljala izdelke s to sestavino in sedaj imam kar nekaj težav zaradi tega.A o tem ne bom pisala javno,je preveč osebno. Moja osebna ginekologinja odsvetuje vse izdelke ki vsebujejo aluminium chlorohydrat! Že nekaj časa pa uporabljam Sebamed roll-on.Res je da ne drži cel dan se pa zato namažem še enkrat ali dvakrat vmes. Nočem strašit,ampak če se da kaj preprečit,je pa le fajn. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
10. mar 2008 8:56
Kyara je napisal/a: |
Pa redna uporaba dobrega, ne preveč dišečega mila. Saj moja babica pravi, da žajfa ne sme dišat, ker razdraži kožo. Prav tako deodorant. Za dišavo se uporablja parfum. Kyara |
Sem v soboto kupila nekaj takšnega v lekarni in potem vonjala, če je res ta prava žajfa, ker ne diši in se ne peni in tudi ni ravno poceni...
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Pirini svaljki s pršutom