Deodoranti

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

13. okt 2006 21:53

Bio deodorante sem danes videla na sejmu na gospodarcu (stojnica Živa in pa še ena druga zadeva). Loni Makaroni

_ZALA_  

član od: 21.10.2003

sporočila: 982

13. okt 2006 22:18

jaz uporabljam Vichy (24 ur) in sem ful zadovoljna....res je ta edini, ki mi "pomaga" :) Imajo tudi takšnega za 48 ur ( z zelenim pokrovčkom), ampak se mi zdi nepotrebno, mi oni za 24 ur popolnoma zadošča....LP Zala

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

14. okt 2006 5:09

Jaz pa uporabljam za različne priložnosti različne deodorante. Obvezno pa so to roll oni, ker vsr drugo me peče. Če ne uporabim parfuma, so to deodoranti z vonjem, če pa se pošpricam s parfumom, pa so to obvezno brez vonja. Največkrat pa uporabljam od YR dva različna vonja, od Avona active fresh in nivein brez vonja. Kyara

Zvončica  

član od: 20.7.2006

sporočila: 170

14. okt 2006 11:10

Roll on, brez alkohola, proizvajalec ni pomemben. Zvončica

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

8. mar 2008 12:26

Da ne odpiram nove teme:

Lepo prosim za izkušnje in imena/znamke deodorantov za moške. Ampak, pozor: deodorante, NE antiperspirante! Slednjih namreč niti podpogojno ne prenašam, danes pa bom zagnal v smeti sprej od Old Spice-a, ki se mi že mesece valja v omari.

Do sedaj mi še v nobeni drogeriji niso znali svetovati, zato že rahlo obupavam; kar se prehrane tiče, ki vpliva na telesni vonj, več kot pazim trenutno, skoraj ne morem, umivam se tudi redno, rahlo nečloveško se mi pa zdi menjati majico 3x na dan.

Najlepša hvala za pomoč,

Drejček

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

8. mar 2008 13:04

Morda je bilo že na prejšnjih straneh napisano, pa vseeno: jaz uporabljam Kristal = deo kamen in ne vem, kako se še drugače reče. Je brez vonja, brez kemikalij, če ti pade po tleh, se oreng raztrešči na xy koščkov...sicer pa obstaja tudi v sticku in spreju, ampak jaz uporabljam kamen (že kakšnih 20 let, ko se ga je pri nas še težko dobilo). Jaz to kupim v Mullerju, so ga pa enkrat imeli celo pri nas v Sparu, pa v lekarnah ga tudi imajo. Uporaben je tudi za tiste, ki se močno potijo v podplate in potem seveda smrdi vsa obutev...

Ognjič

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

8. mar 2008 13:24

Drejcek, si poskusil deodorant v stiku Old spice? Midva s fantom ga oba uporabljava (katerikoli vonj), tudi jaz, saj sem nad ženskimi že zdavnaj obupala. Pod pazduho se tako močno potim, da imam na majici vedno potne fleke. Smrdim pa ne, zahvaljujoč Old spiceu.

lp Saša

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

8. mar 2008 13:30

Ognjič in Basti, vse to so antiperspiranti, kar sem posebej poudaril, da ne maram. Iščem konkretno deodorante v pravem pomenu besede, ki NE!!! preprečujejo potenja, ampak samo nevtralizirajo vonj. Pa preden sem postavil vprašanje, sem pregledal vse rezultate, ki jih je iskalnik vrgel ven.

Drejček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti