8. mar 2008 13:36
Meni lepo diši sprej Axe - vonj Africa. Samo ne vem, če je to to, kar iščeš. Moj fant se tudi grozno veliko poti, ampak ta sprej mu fino nevtralizira vonjave. RadaJem
8. mar 2008 13:36
Meni lepo diši sprej Axe - vonj Africa. Samo ne vem, če je to to, kar iščeš. Moj fant se tudi grozno veliko poti, ampak ta sprej mu fino nevtralizira vonjave. RadaJem
8. mar 2008 13:41
Drejcek, pri nas uporabljamo NATURALLY FRESH DEODORANT CRYSTAL - roll on for man & women; prodaja drogerija tuš. rdecapesa
8. mar 2008 16:05
katti je napisal/a: |
Včasih sem imela deodorant v stiku, ki je puščal bele lise joj kakšen črn pulover.... Potem sem zamenjala za deo roll in je res bolje. Sedaj imam sebamed, stane okoli 900 tolarjev in je . Ko se stuširaš se moraš obrisati do suhega pod pazduho (tudi drugje, hihi), to pomaga, da švic ne smrdi in manj se. Pa redno vsak dan. No sej to že vse veš. Pa pazi pri izbiri, baje tisti, ki vsebujejo albuminium ? povzročajo raka. Ne vem, kako se reče tej sestavini, ampak po večini ga imajo vsi. katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 10. sep 2006 19:58:39 |
8. mar 2008 17:45
drejcek je napisal/a: |
Ognjič in Basti, vse to so antiperspiranti, kar sem posebej poudaril, da ne maram. Iščem konkretno deodorante v pravem pomenu besede, ki NE!!! preprečujejo potenja, ampak samo nevtralizirajo vonj. Pa preden sem postavil vprašanje, sem pregledal vse rezultate, ki jih je iskalnik vrgel ven. Drejček |
8. mar 2008 17:57
Tudi moj sin je alergik, uporablja pa že kar nekaj let deodorant Nivea for men aqua cool, piše (delicato per pelli delicate), dobi se ga v Sparu.
lp
Anamarija
8. mar 2008 19:29
Drejček, tudi pri nas uporabljamo Deo kristal (menda so mu včasih rekli galunski kamen in je služil za zaustavljanje krvi pri urezninah od britja). Kar sem brala o njem mi ni dalo vedeti, da bi preprečeval znojenje temveč, da zaradi svoje sestave preprečuje razpadanje odpadlih delčkov kože, ki so vzrok neprijetnega vonja.
Za deodoriranje podpazduh drži ves dan, če ga seveda nanesemo zjutraj na sveže umito kožo, pri stopalih se nam zdi nekoliko manj učinkovit.
Cila
8. mar 2008 19:30
Jaz uporabljam Justov Deo-plus.Enkraten deodorant.Ne preprečuje potenja(kar je najpomembnejše) le nevtralizira vonj.Vonj deota je osvežujoč,nevsiljiv,svežina ostaja dolgo.Poizkusi s tem,ti ne bo žal. lp. bojči
8. mar 2008 19:41
tukajle pa še link do zadnjega VIP-ovega testa deodorantov:
Cila
8. mar 2008 20:53
Vse te vaše težave reši eno ureng pomirjevalo. Potili se boste še kar, smrdeli pa tudi, skrbelo vas pa ne bo!
ežoj
9. mar 2008 7:35
Pa redna uporaba dobrega, ne preveč dišečega mila. Saj moja babica pravi, da žajfa ne sme dišat, ker razdraži kožo. Prav tako deodorant. Za dišavo se uporablja parfum.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svaljki s čemaževim pestom
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami