Deodoranti

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

tema odprta - 10. sep 2006 18:44 | ogledi: 4.747 | odgovori: 65

Katere deodorante uporabljate za pod pazduhami? Jaz sem imela doslej od aloe vere v sticku (naraven brez škodljivih primesi)in je bil zelo dober-vonja skoraj ni imel ,se pa tudi nisem potila. Sedaj mi ga je zmanjkalo in kupila sem že nekaj deodorantov v spreju, ki jih prodajajo po drogerijah. Saj dišijo ampak jaz se pa tudi zelo potim- celo tako, da se sama zavoham- zelo hitro. Predlagajte mi kakšen učinkovit deodorant, na naravni bazi, saj nekateri zapirajo žleze lojnice in potem lahko dobimo raka. Mislim da sem tako prav povedala. Hvala.

ariella

mandeljcek  

član od: 22.7.2006

sporočila: 66

10. sep 2006 19:43

deodorant v kamnu (kristal) ali pa kupim alla homemade z vonjem sandalovine ... izpred robovega vodnjaka :) bom pa poskusila sprej narest iz etericnega olja ozepka, vode in glicerina ... pa se s to vodo pospricas. enkrat sem kar tako improvizirala, v kozarcku in mi je pregnalo neprijeten vonj, sem bila na poti in ni bilo druge ... pa je pomagalo, neprijetnega vonja ni bilo vec. fajn da si me spomnila na to, bom si zmesala pa vam porocam. verjetno bi tudi kako sivkino olje pomagalo, ali sandalovina ... razredceno seveda, nikakor koncentrirano. pa kak cajevec tudi ... lp mandeljček

mandarinca  

član od: 4.4.2005

sporočila: 128

10. sep 2006 19:56

Ariella, kateri pa so tisti, ki zapirajo žleze lojnice? A tisti s prahom (pudrom)? mandarinca

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

10. sep 2006 19:57

Včasih sem imela deodorant v stiku, ki je puščal bele lise joj kakšen črn pulover.... Potem sem zamenjala za deo roll in je res bolje. Sedaj imam sebamed, stane okoli 900 tolarjev in je . Ko se stuširaš se moraš obrisati do suhega pod pazduho (tudi drugje, hihi), to pomaga, da švic ne smrdi in manj se. Pa redno vsak dan. No sej to že vse veš. Pa pazi pri izbiri, baje tisti, ki vsebujejo albuminium ? povzročajo raka. Ne vem, kako se reče tej sestavini, ampak po večini ga imajo vsi. katti Sporočilo je spremenil(a) katti dne 10. sep 2006 19:58:39

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

10. sep 2006 19:59

A joj sej si že ti o tem pisal- o lojnicah. Sorchi. katti

ariella_3  

10. sep 2006 20:05

Ne vem če lahko povem ime deodoranta, ampak vsebujejo snov Aluminum Chlorohydrate- mislim da je ta druga beseda prava, za prvo Aluminum sem prepričana, da je. Bom jutri v trgovini preverila. Sem na nekem drugem forumu pred časom prebrala da so tri dekleta zbolela za rakom pod pazduhami, ne vem na žlezah ali nekaj takega.Pogovarjale so se katere deodorante uporabljajo in vse so ugotovile, da uporabljajo istega. Deodorant, s katerim so se dišavile pa je zelo reklamiran na televiziji in drugod in sem ga tudi sama uporabljala nekaj časa potem ko sem to slišala sem ga pa vrgla stran. ariella

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

10. sep 2006 20:08

Še nikoli nisem pomislila na tole zahrbtno bolezen, ker bi sicer skozi smrdela. Jaz uporabljam Nivea deodorant dry, drži cel dan, ima izredno nežen vonj, in nima veliko alkohola. Če pa je naraven ne vem, kaj pa je danes naravno? Rada uporabljam tudi spray parfum deodorant Tricia. lp Anamarija P.s Garantiram, da nikoli ne smrdim Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 10. sep 2006 20:09:14 Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 10. sep 2006 20:09:44

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

10. sep 2006 20:16

Jaz uporabljam Nivein roll on-Pure, ki ne pušča nobenih belih lis na mojih puloverjih, ki so večinoma temnejše barve. Na žalost pa tudi ta vsebuje Aluminium C....... , je brez alkohola .Je edini, ki mi zares odgovarja, tako, da ga kar uporabljam, kljub škodljivosti. lp alexis

ariella_3  

10. sep 2006 20:22

Če lahko hvalimo lahko tudi grajamo . To je Dove. ariella

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

10. sep 2006 20:41

Povedala sem samo katere deodorante uporabljam... saj to ni reklama ne ? Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti