Kozmetika

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

17. okt 2006 22:28

Probaj manhattan sensitive.

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

18. okt 2006 5:15

Punce in Matjaž, sem se kar morala malo nasmejat, ko sem vas za nazaj prebirala. Naj vam zaupam, da malo sestavine na kremah preberete in se vsaj malo seznanite z njihovo vsebino. Katera krema ima v svoji sestavi alkohol denat, ta vsekakor ni dobra krema. Zato veselo na delo in sestavo prebirat. Najboljše so vsekakor kreme, ki vsebujejo antioksidante in pa dnevne seveda UVA in UVB zaščito. To pomeni, da vsebujejo zaščito in kožo čuvajo pred staranjem, UV zaščita pa ščiti pred soncem. Na žalost so današnji klimatološki in ostali življenski pogoji takšni, da brez tega več ne gre. Posebej hudo zna biti pozimi, ko gremo iz toplega in izsušenega zraka ne mrezel in vetroven dan, ali pa noč. Zato je vse to potrebno ali skoraj že nuja. No, pa smo tam. Kaj namazati in kje najti takšno kremo, ki je dobra in nudi vse to, pa še pasati nam more. Do sedaj je samo eni kozmetični firmi to uspelo in je združila vse te lasnosti v eni kremi, kera pa to je, sem že itak napisala. Obstajajo pa 3 variante, in sicer za suho , normalno in mastno kožo. Stane malo več, vendar je vredna tistega tolarja ali dva več, vsaj v današnjih pogojih. In kar je najvažnejše, porabi se je zelo malo. To pa tudi nekaj velja. Pinka, manhatan je dobra krema, vendar je komedogeana, čeprav piše gor, da ni. Tako da je to stvar okusa. Vsekakor ni za občutljivo kožo, ker povzroča mozoljčke in peče. Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti