Kozmetika

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

16. okt 2006 8:30

matjaž je napisal/a:
Punce, včasih preberem tudi kakšno temo, ki se me ne tiče, pa vendar.... Enkrat ko boste oprane, umite in očiščene vseh mogočih kremic, pudrov, maskar, šnink....., se poglejte v ogledalo. Kaj niste takrat najbol lušne, ne pa, da se skrivate pod vso to pacarijo. Samo moje mnenje, ne me zopet vse po vrsti nekam pošiljat. LP vsem skupaj. Matjaž
Citat Anamarije1: P.S. Matjaž, nič nisem zamerila, samo povedala sem kar mislimi, saj veš ne? Anamarija Anamarija...kaj je zdej to..nič zamerila Na grmado z njim Pa nič zakurit spodaj do poletja, kar naj ga zebe Ognjič

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

16. okt 2006 10:59

Bravo ognjič ko se oni picajzlajo ,je pa vse dobro. lp goga

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

16. okt 2006 11:56

Ognjič,ko boste obirale mandarine ga mučite tega Matjaža do onemoglosti,še v mojem imenu.Pa ponoči mu ne dajte miru.....potem pa danes teden poročaj.....mogoče mu bo lahko samo še kakšna žavba pomagala. kuharca37

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

16. okt 2006 12:03

Anamarija1, a veš da se velikokrat namažem samo z ognjičevo, samo vedno sem imela kar nekak čuden občutek... V glavi seveda!!! Da ne naredim dovolj za svojo kožo in da se bom lepega dne zbudila nagubana kot kaka suha sliva in potem mi bo žal, da nisem kakšne nobel kremice na obraz utirala... No, si me potolažila, ker mi ognjičevo mazilo res super paše! Ampak samo ena vrsta, samo tista je res "tamastna", he he... jasna

Ognjič  

16. okt 2006 12:29

kuharca37 je napisal/a:
Ognjič,ko boste obirale mandarine ga mučite tega Matjaža do onemoglosti,še v mojem imenu.Pa ponoči mu ne dajte miru.....potem pa danes teden poročaj.....mogoče mu bo lahko samo še kakšna žavba pomagala. kuharca37
Malo podrobnejša navodila napiši, da česa ne pozabimo naredit Ognjič

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

16. okt 2006 12:44

Ma nič ga mučit ženske, kdo pa nam bo potem na pikniku golaž kuhal aaaaaaaaaaaaa?????????? jade

Ognjič  

16. okt 2006 12:55

jade je napisal/a:
Ma nič ga mučit ženske, kdo pa nam bo potem na pikniku golaž kuhal aaaaaaaaaaaaa?????????? jade
Ja, no...ga pa ne bomo čist do konca Ognjič

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. okt 2006 13:00

Jasna 1, res je full mastna, saj je dovolj, da jo daš čisto malo. Jaz jo uporabljam samo 1x dnevno. To je edina krema katero smem uporabljati, kajti sem alergik, tako da pri meni razne kremice in pudri odpadejo. lp Anamarija

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

16. okt 2006 13:17

Sem pozabila povedati še nekaj zelo pomembnega,ognjičevo kremo naročim naši članici Kulslo Ognjič lp Anamarija

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

16. okt 2006 13:59

anamarija1, priporočam ti , da se v lekarni pozanimaš za termalno vodo in kremo Avene, da kožo tudi navlažiš in nahraniš. Avene kozmetika je brez dodatkov alkohola in dišav, delana na osnovi termalne vode in je namenjena občutljivi, poškodovani in alergijam nagnjeni koži. Cenovno je kar dosegljiva in se porabi v malih količinah. Tudi termalno vodo ti zelo priporočam! V lekarni ti bodo prav gotovo izčrpno svetovali! Ne pozabi piti navadno vodo!!! Drugače tudi jaz že desetletja uporabljam domačo ognjičevo mazilo in naravno (deviško) kokosovo olje.Letos mi ga je uspelo nekaj dobiti celo iz Madagaskarja - neprečiščenega. Lp, kobra 1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti