10. avg 2006 14:40
mene zanimajo tele klešče za uvihanje trepalnic. ali poškodujejo trepalnice? so po redni uporabi trepalnice slabše in redkejše? rada bi si namreč kupila te klešče samo nočem žrtvovati svojih metlic :) nektarina
10. avg 2006 14:40
mene zanimajo tele klešče za uvihanje trepalnic. ali poškodujejo trepalnice? so po redni uporabi trepalnice slabše in redkejše? rada bi si namreč kupila te klešče samo nočem žrtvovati svojih metlic :) nektarina
10. avg 2006 14:45
Klešče? Hja, jaz sem jih uproabljala, pa se ni nič zgodilo. Moje trepalnice so kratke, redke in neubogljive. No, sem nanesla prej plast maskare, posušila, ukrivila s kleščami, še enkrat na hitro namazala. Zato sem včasih tudi kako izpulila. Uporabljala sem od vseh možnih firm, silikonske... Še zdaj imam doma enih 5 za spomin :::))) Zdaj pa ni več časa za to...
10. avg 2006 20:52
Joj, pa ne uporabljat klešč potem ko si namažete trepalnice. Vam bojo popadale ven. Klešče se uporabljajo PRED uporabo maskare. Pri nas se dobi samo eno znamko (je Manhattan?). Meni precej privihajo trepalnice in ko so namazane z maskaro iz gledajo lepše in oči so na videz bolj odprte. Izpadajo mi pa trepalnice ne, kljub vsakodnevni uporabi. Sonja
11. avg 2006 8:56
Punce! Probajte vsakih toliko časa namazat trepalnice z ricinusom (olje). Preverjeno, da je dobr, so bolj mehke in voljne, pa pravijo , da pospešuje rast.
11. avg 2006 9:08
No, meni niso popadale ven, pa sem to počela par let... Tudi pri nas se dobi paleta različnih klešč, samo pobrskat je treba. Jaz sem jih uporabljala še v srednji šoli, to pe je malo manj kot 10 let nazaj. Meni se niso nikoli ukrivile brez predhodnega rahlega nanosa maskare. Ponavadi sem to naredila že z eno fajn suho maskaro, da je bil nanos kot dih tanek. Ukrivila, potem pa še dobro maskaro čez. Obrvi imam pa čisto blon, čeprav sem naravno skoraj črna. Katastrofa! No, zdaj so permanentne...
14. okt 2006 8:09
ali pozna katera kozmetiko JUST? Včeraj sem bila na predstavitvi pa ne vem kaj naj si mislim o tej kozmetiki. Seveda sem nekaj malega naročila...bilo je res vabljivo....ali katera uporablja karkoli od njih? Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 14. okt 2006 08:09:59
14. okt 2006 8:36
Glej pod otroško kozmetiko, če se ne motim mislim, da je bilo tudi govora o tej kremi lp Anamarija
14. okt 2006 9:59
malo sem pozna.... majdka,ali moraš potegniti zlat ali je lahko pozlačen prstan-čez šminko, za dokaz svinca lp
14. okt 2006 10:06
Just nima šminkic,parfumčkov...ima kreme,kopeli,čistila,eterična olja,šampone...z njihovimi izdelki sem zelo zadovoljna Šminkam se ne,mogoče 2x do 3x na leto.Me pa je prijateljica zvabila na predstavitev vrhunske kozmetike Artistry in E.Funkhouser,kjer je Urška prikazala cel postopek dnevnega in nočnega make upa.Opozorila nas je na to,na kaj je treba paziti pri ličenju,pri tistih ,ki imamo očala,s čim je treba namazat če imaš bolj globoke oči,kakšne so zdaj modne smernice,kakšne barve so zdaj moderne,tako pri ličenju in oblačenju itd.Naslednji teden bo spet ena predstavitev v Logatcu. Vesna Leben
14. okt 2006 10:20
Tudi jaz občasno uporabljam kozmetiko Artistry in je zame najboljša do sedaj.Po teh kremah,čistilno mleko,tonik...me še nikoli ni pekel obraz.Ligojna,kar drži se te kozmetike,ti priporočam. kuharca37Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Svinjska ribica