16. okt 2006 16:00
gogad je napisal/a: |
Imam čudno kožo ,vsaj za moj pojem,nekje je mastna drugje tako suha da se lušči,cel kup mozoljčkov,posebno tistih debelih podkožnih ki bolijo kot hud.....probala sve i svašta,pa nič.....dokler ni začela soseda prodajati Oriflame kozmetiko in me zalagala z testerčki toliko časa da sva našle pravo.Zaenkrat sem zadovoljna imam občutek da se mi koža obnavlja.
lp goga |
Tudi jaz sem imela čisto enake probleme in to še pri 38-ih! Za znoret. Koža mi ni prenesla nobene kreme dlje, kot en teden, potem pa kar naenkrat nora reakcija. Slučajno sem dobila v lekarni vzorčke za kozmetiko Rougj ( Ruži ) - švicarska zadeva. Uporabljam kremo za normalno in mešano kožo - Rougj Hidra-norm in še prej dam vsak drug dan za podlago t.i. kapljice Rougy Glycolic. Ni ravno poceni pa tudi pretirano draga ni, ker jo imaš za nekaj mesecev. Skratka pri 38 imam, po šestih mesecih uporabe, končno lepo kožo brez mozoljčkov, pegic, lis, mastnih predelov in luskanja. Zelo priporočam. Tudi najstniška hči uporablja to kozmetiko, seveda prilagojeno njeni koži in je zelo zadovoljna. Naj še omenim, da krema deluje 24 ur. No, jaz si zvečer vseeno očistim kožo, vendar ne namažem z ničemer.
lp,
vanjatajnsek