14. okt 2006 21:23
Kuharca37, mene pa zanima, kje dobiš to kozmetiko?Ker tud mene namreč peče obraz po marsikateri kremi.. Pa hvala že vnaprej! lp, ela
14. okt 2006 21:23
Kuharca37, mene pa zanima, kje dobiš to kozmetiko?Ker tud mene namreč peče obraz po marsikateri kremi.. Pa hvala že vnaprej! lp, ela
14. okt 2006 22:48
naredila sem mini raziskavo glede te kozmetike in sem našla tole stran http://www.amway.si/catalog?category=1036 sama imam namreč probleme z kozmetiko in kremami saj krem za obraz lahko uporabljam samo otroško kremo, ker me koža po drugih tako peče kot da sem dala nase kislino, da ne govorim o kozmetiki pudrih. Tu sem imela še smolo preden sem našla pravi puder in sedaj uporabljam že 6 let samo od Oriflame. me pa zanima tiste ki imajo podobne težave kaj je vzrok ali sestava, ki naredi pekočino na obrazu, da imaš občutek da ti bo kožo zažgalo, ker jaz nikoli nisem šla dermotologu kjer bi mi pojasnil zakaj ne smem uporabljati vso kozmetiko. Po zimi pa imam tako kožo da je groza, suha, lišajasta....lušim se ko sred poletja. vegeterianka
15. okt 2006 13:51
Vegetarujanka, kožo na obrazu lepo operi s Shellerjevim mineralnim gelom( plavi). Nato jo dodatno vavlaži in očisti z Garnierjevim tonikom fresh( zeleni ) gor pa lahko namažeš Clinical Super defense kremo ali pa Garnierjevo Total comfort, ali pa na primer Alverde Jojobo. Sigurno bo tvoja koža zadovoljna, vsaj moja je po enakih težavah, ki joh imaš ti. Sedaj imam kožo kot novorojenček ritko, haha Lahko tudi Rici kremo od Yves Rocher, preverjeno. Za nočno pa imam jaz Avonovo Bio6, ali pa garnier zeleno ( ime ne vem na pamet), na škatlici piše, da je za suho kožo. Probaj, če ne drugače, si pa testerčke nabavi. Kyara
15. okt 2006 17:59
Vsaka koža reagira na svoj način in če je hudo (lišaj, izsušenost, popokane kapilare) lahko pomaga dermatolog. Ta je malce bolj objektiven od kozmetičarke - ta sicer lahko pomaga, a najprej bo seveda ponudila nekaj iz asortimana znamke, ki jo uporabljajo v salonu. Saj s tem ni nič narobe, ampka malce se nam lahko zavleče iskanje pravega artikla za našo kožo. Te pa so tako različne, kot smo različne me. KAr je meni super, ni nujno, da bo odgovarjalo komu drugemu. Moja mama ima že 30 let yardleyjevo beuaty magic, dnevno in nočno, kožo pa kot otroška ritka. Ji je kozmetičarka rekla, da k njej lahko pride zgolj na masažo, ker na koži ji ima kaj za delat. Jaz pa se t ekreme ne smem niti dotaknit. Sem imela že marsikaj, zdaj mi najbolj odgovarja ena reč od Biodroge. Mamamia mamamia
15. okt 2006 20:29
Imam čudno kožo ,vsaj za moj pojem,nekje je mastna drugje tako suha da se lušči,cel kup mozoljčkov,posebno tistih debelih podkožnih ki bolijo kot hud.....probala sve i svašta,pa nič.....dokler ni začela soseda prodajati Oriflame kozmetiko in me zalagala z testerčki toliko časa da sva našle pravo.Zaenkrat sem zadovoljna imam občutek da se mi koža obnavlja. lp goga
15. okt 2006 21:29
Jaz imam pa tako suho kožo na obrazu, da vsako kremo kombiniram s hladilnim mazilom ali pa z ognjičevo kremo (tisto najbolj mastno v visokem lončku). Se pravi, kadar sem disciplinirana, se namažem najprej s kakšno kvalitetno kremo proti gubicam, potem pa čez ognjičevo mazilo. Drugače ne zdržim. Pa tudi ponoči, če grem slučajno na WC, se v spanju malo namažem... A ima katera podobne probleme? jasna
15. okt 2006 22:32
Si morda poskusila namazati samo z ognjičevo kremo? Jaz jo uporabljam že leta in sem z njo zelo zadovoljna, tudi jaz sem imela probleme z suho kožo, odkar jo uporabljam, pa nimam več težav. Povedati moram tudi ,da imam zelo občutljivo kožo. Jasna1, zakaj pa uporabljaš kremo proti gubicam? Saj ognjičeva krema je tudi zato. lp Anamarija
16. okt 2006 2:40
Punce, včasih preberem tudi kakšno temo, ki se me ne tiče, pa vendar.... Enkrat ko boste oprane, umite in očiščene vseh mogočih kremic, pudrov, maskar, šnink....., se poglejte v ogledalo. Kaj niste takrat najbol lušne, ne pa, da se skrivate pod vso to pacarijo. Samo moje mnenje, ne me zopet vse po vrsti nekam pošiljat. LP vsem skupaj. Matjaž
16. okt 2006 6:08
matjaž je napisal/a: |
Punce, včasih preberem tudi kakšno temo, ki se me ne tiče, pa vendar.... Enkrat ko boste oprane, umite in očiščene vseh mogočih kremic, pudrov, maskar, šnink....., se poglejte v ogledalo. Kaj niste takrat najbol lušne, ne pa, da se skrivate pod vso to pacarijo. Samo moje mnenje, ne me zopet vse po vrsti nekam pošiljat. LP vsem skupaj. Matjaž |
16. okt 2006 7:59
Kaj pa vi, ko se brijete, si date kremo pred britjem, med britjem in po britju in še kaj.. No, mi pa si dajemo kremo, brez tega pač ne gre, ker morda ženske pretiravamo s tuširanjem in se nam zato tudi koža izsuši. lp P.S. Matjaž, nič nisem zamerila, samo povedala sem kar mislimi, saj veš ne? AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako