9. avg 2006 20:14
Mimogrede, podjetja,našteta med tistimi, ki svojih izdelkov ne testirajo na živalih, poskrbijo za to, da to umazano delo zanje opravijo drugi. Pri vseh proizvajalcih gre za to, na katerem mestu so v verigi tistih, ki izdelke preizkušajo na živalih, na začetku, koncu ali nekje na sredini na primer...Da se ne delajo poskusi bi bilo enako verjeti temu, da obstoja vrhunski šport brez dopinga...Po sistemu - glej, on jemlje poživila, jaz pa ne...gre pa samo zato, da so enega dobili, drugega pa ne...In tako je tudi s seznamom tistih podjetij, ki ne delajo preizkusov na živalih....Mimogrede, tudi posteljice, ki se rodijo skupaj z našimi novorojenčki, so ena pomembnih sestavin kozmetične industrije, sploh krem za ženske obraze....hormončki, drage moje, hormončki... Pa sem zašla s teme; od šmink uporabljam Elizabeth Arden in Revlon (žal se ta pri nas zelo redko dobi, tako da kupujem v free shopih, če imems rečo, da kam potujem z letalom), tudi Lancome ima nekaj dobrih šmink, ki so še posebej obstojne. Pa ene iz Avonovega kataloga, ne spomnim se katere, nekajlet je od tega - te pa res zlepa nisi spravil z ustnic, tudi po brisanju s servieto je bilo na ustnicah še videti šminko... Mamamia mamamia