19. jan 2006 16:45
mimika, hvala ti za odgovor. Lp, Robida
19. jan 2006 16:45
mimika, hvala ti za odgovor. Lp, Robida
19. jan 2006 17:19
lidka v Lesnini na Brdu, težek je ko cent, ni tolčeno železo, ampak lito, ga je treba lepo vzdrževat ali pa veliko v nejm kuhat (midva prakticirava slednje:) Veri
20. jan 2006 7:29
Veri, zaupaš še ceno? KO si bom zunaj uredila kuhalni kotiček, bom šla na železni vok. mimika
20. jan 2006 7:55
dragička je napisal/a: |
Že nekaj časa govorite o peki palačink na steklokeramični. Ali si predstavljate grozo, če se odločim za steklokeramično brez plina, pa da ne bom mogla peči palačink. Pozdravček! |
20. jan 2006 8:19
Hvala Veri, bom šla ob priliki pogledat... Jaz imam enega, teflonastega, s katerim sam zadovoljna, pa me vseeno matra tak, litoželezen... Lp, lidka
20. jan 2006 10:31
Dragička, saj sem že napisala, da peka palačink na steklokeramiki ni noben problem, na mojem štedilniku je treba znižat stopnjo gretja z 9 na 7, da se ne zažgejo. Mamamia mamamia
20. jan 2006 18:12
Odločitev je padla - KUPILA SEM STEKLOKERAMIČNO v Hardy Nor... od Siemensa. Je že doma. Pozdravček!
20. jan 2006 18:23
dragička je napisal/a: |
Odločitev je padla - KUPILA SEM STEKLOKERAMIČNO v Hardy Nor... od Siemensa. Je že doma. Pozdravček! |
23. jan 2006 13:17
mimika, mislim, da je bil vok v roginalu nekje okoli 10-12 jurjev, jaz sem ga kupila, ko je bil 20% popust:) Se pa splača, ni kaj! Veri
23. jan 2006 13:33
Mene pa zanima, kako potratni so steklokeramični štedilniki z elektriko, ko je treba recimo celo večnost čakat, da voda zavre??? Jaz imam ta problem na morju pri tašči, samo tam ne morem vedet, kako požrešen je z energijo... Kakšne so vaše izkušnje?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Polžki z mesnimi kroglicami