3. maj 2006 10:28
Dragička, seveda ti bo zneslo. Tudi sama sem bila na tem in povem ti, da mi ni prav nič žal. Super je in še nobene svinjarije (maščobe od plina) ni, da ne govorim o čiščenju mreže. Ne bo ti žal, verjemi!!!! LP beba
3. maj 2006 10:28
Dragička, seveda ti bo zneslo. Tudi sama sem bila na tem in povem ti, da mi ni prav nič žal. Super je in še nobene svinjarije (maščobe od plina) ni, da ne govorim o čiščenju mreže. Ne bo ti žal, verjemi!!!! LP beba
3. maj 2006 11:30
July, vsekakor kupi tako sk, ki bo imela vse plošče indukcijske, mi imamo kombinacijo dveh indukcijskih in dveh navadnih, pa si želimo, da bi bile vse štiri indukcijske. No, saj smo že ugotovili, da bi bilo fajn, če bi imeli ta veliko ploščo s šestimi, kolikor piskrov imamo gor. Se nabere piskrov, če je treba kuhati poleg navadnega še dietni meni. Loni Makaroni
9. maj 2006 18:43
ja midva imava tri plin en elektrika... 1) za pucat je totaln podn 2) prednost je v tem če zmanjka elektrike..potem plin prav pride..ali pa obratno 3) steklokeramčina plošča je bolja praktična ampak jaz imam še vedno isto:) tiny
9. maj 2006 20:20
Verjetno je steklokeramika varčnejša, saj je plin kar precej drag. Kaj pravite? RINA
9. maj 2006 20:26
Za mestni plin plačam vsak mesec 1400 SIT in kuham vse na plin, tudi pečem, kar se pač da. Pečico imam električno, tako da pečemo ob sobotah in nedeljah. Včasih so imeli nekateri tudi pečice plinske. riba-ribica
11. maj 2006 13:35
Ugotavljam, da nam Dragička ni še nič poročala, kako je zadovoljna s kuho na SK. Zelo me zanima njeno mnenje in začetne izkušnje. Sami smo se že kar dobro privadili in vsem bodočim kupcem definitivno priporočam nakup kombinacije navadne SK in indukcije, v kolikor finance dopuščajo pa celo sama indukcijska grela in seveda nakup ustrezne posode. Imejte se MALC
3. jun 2006 10:00
sedaj sem se že odločila-kupila bom 2 indukcijjska in 2 navadno SK,zanima me pa ,katera firma je boljša-odločam se med GORENJEM in elektrolux.PROSIM ZA VAŠE MNENJE.Cenovno sta skoraj isto,zbegalo pa me je ,ker mi je rekel neki trgovec,da so od Gorenja nekaj nagajale. BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Nacho čips gostija