17. jan 2006 15:03
hej, punce (in fantje, seveda;)), veri je dobila nov štedilnik in ga seveda že sprobala! Najprej sva tuhtala, že nekaj časa pa sva bila odločena in na koncu tudi vzela takega na plin - razlog: vok! Imava Gorenjev štedilnik s tistim gorilcem za vok, ki ima 3 plamene - toplo oz. VROČE priporočam!!! nama je super! Imava zdaj tudi pravi litoželezni vok, sem ga pred prvo uporablo temprirala in zdaj je suuuuper! Je ogromen, ravno pravi za najine količine zelenjave:) in težek ko bik, ampak najboljši! Saj vsi tu veste, da sem navdušena nad raznoraznimi kuhinjskimi igračkami in dejansko tudi res vse te zadeve uporabljam (kar spravlja večino moje družine v nekontroliran smeh, pojejo pa potem vse!) ampak to je ena od najboljših stvari, kar so si jih izmislili! Slikice pridejo, čim dobiva doma net, ok?;) Aja, še en razlog za plin in proti keramiki: ko daš lonec na keramiko in prižgeš ploščo, če je lonec večji od grelne plošče, kar po pravilih mora bit, ne vidiš, da se spodaj gerje - jaz bi tako precej zažgala, predno bi se navadila, pa plin vseeno hitreje uboga, rečite kar hočete;) Sem sprobala oboje in tole zdaj je najboljše, kar sem kdaj videla - jupiiiii! Veri