30. apr 2006 22:13
Andreja Č. hvala, pomagala si mi - kuhališče je razširjeno!! Lahko noč!! MALC
30. apr 2006 22:13
Andreja Č. hvala, pomagala si mi - kuhališče je razširjeno!! Lahko noč!! MALC
1. maj 2006 22:18
Opravičujem se, toda imam še eno vprašanje v zvezi s SK: čebulo za govejo juho sem vselej opekla na električni plošči, zanima me, če se to sme tudi na steklokeramiki??? MALC
2. maj 2006 11:40
A mi lahko kdo odgovori na zgornje vprašanje?? MALC
2. maj 2006 14:45
Mene pa zanima kako je cenovno. Mislim na to koliko elektrike porabi mesečno SK. Jaz kuham na plin in sem si izračunala,da me stane 45 sit na dan, pa kuham vsak dan. Nimam babice, da bi nam kuhala . Lp valči
2. maj 2006 16:51
Jaz sicer goveje juhe sploh še nisem kuhala odkar imam nov štedilnik,ampak mislim da tudi čebulo lahko popečeš,saj vse potem odstraniš z nožkom.Meni se je že marsikaj zažgalo pa je šlo tud stran,če ne ob prvem čiščenju pa nasledji dan.lp andreja andreja č. edino če čebula ne vsebuje kakšnih sladkorjev,da bi škodovali steklokeramiki Sporočilo je spremenil(a) andreja č. dne 02. maj 2006 18:31:44
2. maj 2006 18:46
Jaz čebulo popečem tako, da dam na ploščo kos alufolije in na njo prerezano čebulo. Se lepo zapeče, pa še plošča je čista. Samo pazi, folija je full vroča. Jaz sem bila enkrat tako pametna, da sem jo kar s prsti prijela. auuuuu........... lp Julija
2. maj 2006 22:00
Jaz čebulo vedno prepražim v teflonski posodi in je super za v juho, steklokeramična plošča pa je čista. marja
2. maj 2006 22:08
sploh ne morem verjeti, da je lahko kdo proti steklokeramiki. Zakon je! jasna
2. maj 2006 23:17
Hvala za pomoč - saj veste, ko nabavimo kaj novega smo zelo neučakani in bi vse radi znali takoj, včasih niti navodil ni časa prebirati. MALC
3. maj 2006 10:01
Po dolgem času se tudi jaz javljam! Tudi jaz sem pred enim tednom dobila SK in je super. Praznike smo imeli delovne, ker smo prenavljali kuhinjo vse razen lesa, ki smo ga samo prelakirali, ker je kuhinja masivna. Punce, če pa katero mika, da bi menjala pluto z novo pluto ji svetujem, da to položi kar čez, jaz nisem poslušala moža in smo 3 dni bili cela familja na kolenih, da smo spravili stran neostik od stare plute, da sem se zaklela da v življenju tega ne bom več počela imam 10 žuljev na vsaki roki in roke se vlečejo že za mano. Pa še služba danes upam da bo teden čimprej minil. mperhajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Jagodni cmoki z makovim sladoledom