25. nov 2005 11:31
ddarinka je napisal/a: |
Jaz sem pa ena od tazoprnih. Čudim se tistim, ki na nek način zagovarjajo kakršnokoli pisanje. Res nas je že mnogo daleč od šolskih klopi, tudi jezikoslovci nismo, zato seveda bodo manjkale vejice, zato bom "čim lepše" včasih napisala skupaj, včasih pa narazen, gotovo bom kršila še veliko slovničnih pravil, a mislim, da se je vendarle treba potruditi in pisati v lepem jeziku. Uporaba zanimivih narečnih izrazov pa ga bo samo obogatila.
ddarinka |
Saj nihče ne zagovarja "kakršnokoli pisanje", menim le, da ni potrebno, vsakega opominjat, kaj je narobe napisal in kako bi moral...s tem se odmikamo temi, ki jo je uporabnik odprl, mnenja sem, če na vprašanje ne moreš ali ne znaš odgovoriti , potem raje ne napiši nič ( vsekakor je to bolje, kot pa da se nato tema odvija v čisto drugačni smeri, kot jo je uporabnik oz. kreator teme začel).
Se pa oproščam vsem, ki so na kakršenkoli način prizadeti zaradi "te teme", sploh nisem imel namena kritizirat, ampak podati samo moje mišljenje in izpostaviti tisto , kar mi ni všeč....
Sicer pa obiskujem kulinariko izključno iz razloga pridobivanja novih znanj, nasvetov, trikov....in konec koncev tudi zato , da se ob šalah nasmejim...obenem pa izvem , kje se dobro "papa"...
Nikoli mi še na konec pameti mi ni padlo, da bi šel objavljena sporočila slovnično analizirati!
Pa lepo se imejte, skuhajte kaj dobrega,specite kaj sladkega....pa bo poslanstvo Kulinarične Slovenije izpolnjeno...Lep vikend!!
P.S. - Darinka, nisi zoprna...daleč od tega...
escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 25. nov 2005 11:36:32