Ločevanje živil 90. dni - 5. del

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

21. nov 2005 20:00

Robida, super izbor. Nisem poznala te pasme. Pa tale črno-temno/rjava kombinacija je utrgana. Pa take poglede namenja nam radovednežem tale malček. Sem se na ves glas smejala. Čudovito! Želim vam veliko užitkov ob spoznavanju muhavosti, prijaznosti, radovednosti in ob drugih pasjih trenutkih. Hvala za link. Drage bolnice, želim vam čimprejšnje okrevanje. Naj vas možeki malo razvajajo, pa bo takoj bolje. bonaca

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

21. nov 2005 23:16

HOjla, sem že tu. Fotografije so v albumu. Nehote sem izbrisala nekaj fotografij. Nisem sigurna katere, mogoče od Heme in še katere. MI je zelo žal. Upam, da mi ne zamerite in boste ponovno dale sliko v album. Sem pa dodala vse fotografije s srečanja. Želela sem ustvariri nov album SREČANJA 3MD, pa mi nekako ni uspelo. Če je katera bolj domača na albumu, naj to uredi. Fotografije so zaenkrat še brez komentarjev. Dodajte jih. Lepo se imejte. Se beremo. Grem spat, ker je že pozno. Pa brez zamere, ker sem nehote izbrisala fotografije. Zdi se mi, da jih je bilo več, mogoče se motim. Prosim preverite in mi javite. Jutri bom boljše volje za komentarje o srečanju, ki je bilo res nepozabno in ga bo potrebno ponoviti. Zdajle pa sem malo slabo voolje zaradi izgubljenih fotografij. Nočko. LANES

korenzu  

član od: 5.11.2005

sporočila: 146

22. nov 2005 1:29

HELOV! Vrjetno vse spite. Za tiste ta zgodje naj povem da sem končno dodala svoje slikce v album prej potem. Upam da se vidi sprememba. Lepo nočko vsem! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 22. nov 2005 01:30:00

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

22. nov 2005 4:41

Dobro jutro!! Slike so super.Lanes tebi vse čestitke.Lepo si poslikala in nas namestila v album.Hvala ti!! Tuna, ti si organizator na mestu. to si dokazala na srečanju.Tudi delo ti bo steklo, čeprav ga imaš ogromno. Tudi Robidi vse čestitke za pomoč pri organizaciji, da je srečanje uspelo in vzdušje je bilo ta pravo!! Še enkrat hvala vsem puncam, ki so kakorkoli prispevale svoj trud za organizacijo, za dobro počutje in za ogromno smeha!! Hvala vam!! Jaca, ti se pa čimprej pozdravi in veliko čajčka spij! Beba, hvala ti za čestitke za izgubljen kg.Ti že veš, koliko truda moraš vložiš, da izgubiš 1kg! Marjanca, jaz sem še kar vztrajna pri teku, čeprav je bilo danes zelo spolzko in snega je2cm, pa še kar malo sneži!! Lepo preživite dan!! by,by! helena45

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

22. nov 2005 5:58

Dobro jutro, draga dekleta! Slikice so super, samo še na podnapise čakam, da vas spoznam tudi tiste, ki ste prvič v albumu. Korenzu, pri tebi pa itak ostajam brez besed - saj si čisto druga punca. Tole pa je vse pohvale vredno. Le drži se dalje! Evo, Helena je že odtekla svojo progo kljub snegu in poledici - to pa je vztrajnost, da ji ni para. Imejte se lepo kljub poledici in snegu! Dušanka

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. nov 2005 6:37

Dobro jutro, rožice moje ! Lanes, slike so superca. Bila sem toliko predrzna in sem spodaj nekaj napisala - upam, da nič narobe. To pa bo ostal spomnin za večno. Krasno. Hvala ti za tvoj trud. Včeraj sem bila "ponedeljkova" in nisem bila prave volje ta pisanje. Pa ta sneg in mraz mi gresta zelo na živce. Res ne maram zime. Helena, ob tvojem tekanju sem brez besed. Pazi, da ne padeš, ker potem niti hodila ne boš nekaj časa, kaj šele tekala. Korenzu, kapo dol !!!!!!!!!! Pa saj si ja popolnoma nova izdaja človeka. Ali ti stara osebna še velja - ha,ha,ha ? To pa je volja ! BRAVO ! Razmišljam, da bi po novem letu šla drugi krog, ki bi mi, upam, pobral kake 3-4 kile. Da se preizkusim ali imam jajca ali ne. marjanca45

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

22. nov 2005 7:12

Jutro! Najprej Korenzu, vse čestitke. Si pa prava frajerka. Kapo dol. Slikice sem že tudi pogledala. Pa rečte, če nismo prave babe. Če bi bil pa še film posnet, potem bi šele videle, kako smo vražje. Tale zima je pa zoprna. Moj prehlad si da duška in kar vztrajno kašljam. Naj gre vse nekam. Sem mislila z možem malo na potep v Graz, pa zgleda da ne bo nič s tega. Se morava tako usklajevati zaradi službe, da nama ostane tako malo dni, na katere lahko dobiva oba dopust. S temle prehladom pa tudi ni varno hoditi okrog. Malo bi šla rada v Ikeo, moji nečaki pa komaj čakajo Miklavža. Seveda tudi moji otroci, čeprav so že veliki. Jaca, pazi nase in čimprej se pozdravi. Zdajle pa moram po čajčka, ker me že pošteno žgečka v grlu. Se še beremo. Čauči! Gobica

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

22. nov 2005 7:21

Pozdravljene! Ogledala veselo druščino - BREZ BESED - KRASTNO. Korenzu - iskrene čestitek - koliko kg pa si sklatila? Sama se bližam koncu tretjega kroga, pa se nimam kaj hvalit. Verjetno, tako kot sem že napisala - pokvarjena vaga. Lep delovni dan - se beremo! VERONIKA

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

22. nov 2005 8:15

Pozdravljene vse. Imam dve vprašanji, ki ne sodita sem, vendar ker vas poznam, si jih upam zastaviti. 1. Kdaj bo Velika noč 2006 leta (nimam našega koledarja) 2. Kakšne barve so letos moderne pri novoletnih okraskih in dekoracijah. Imejte se lepo in uživajte še naprej. Migla

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

22. nov 2005 8:34

Migla, velikonočni ponedeljek je 17.4.2006, za barvo okraskov pa nimam pojma ( saj veš- devojka sa sela -ha,ha,ha). marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti